Οι συμβουλές της δεκάρας, ο… σολάριουμ και η ρεπόρτερ

Καλά μιλάμε η νέα ενημερωτική καμπάνια του Alpha, συνιστά πια ανέκδοτο! Έχουν μπόλικο χιούμορ εκεί στην Κάντζα, άπλετο! Μα να μπουμπουνάνε την ατάκα – μότο «Λέμε τις ειδήσεις πρώτοι» μόνο και μόνο επειδή επεκτείνουν το δελτίο τους να ξεκινάει μισή ώρα νωρίτερα; Το channel που τέτοια ώρα την προηγούμενη εβδομάδα έχανε παταγωδώς

τις εκρήξεις στη Βοστώνη! Τις ανέφεραν και εκείνες πρώτοι… την επόμενη μέρα!

Congratulations
Με πολύ ωραίο θέμα και άκρως επίκαιρο ασχολήθηκε χθες η βραδινή εκπομπή του Ant1 «Σε πρώτο πλάνο». Η presenter Κατερίνα Αντωνοπούλου και η ομάδα της είχαν αφιέρωμα στον Σκορπιό που πουλήθηκε στους ρώσους, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και τη ματιά των κατοίκων, για την κίνηση της Αθηνάς Ωνάση που συζητιέται τόσο αυτές τις μέρες! Το ρουφήξαμε, εύγε στα αντανακλαστικά τους!

Τώρα ησυχάσαμε
Συστάσεις στους δημοσιογράφους έκανε απόψε η Έλλη Στάη μιλώντας στο δελτίο με τον απεσταλμένο τους, να μην φοβούνται εκεί στη Μανωλάδα που καλύπτουν το ρεπορτάζ. Ωραία, σωστή, δεν αντιλέγουμε!…

Κοίτα ποιος μιλάει!
Θα προτιμούσαμε ωστόσο να ακούμε μια τέτοια συμβουλή από journalist που έχει κινδυνέψει και σε κάνα ρεπορτάζ στο δρόμο και όχι από μία ανκοργούμαν σαν την Έλλη Στάη που την έχει φάει το πλατό! Διότι εκεί ναι, ποιος ο κίνδυνος! Να μην πιάσει η λακ και να πέφτει το μαλλί; Ενώ οι συνάδελφοι της που πάνε σε Μανωλάδες και Ζεφύρια, ε, κομματάκι παίζουν τη ζωούλα τους κορώνα γράμματα… Οπότε περιττές οι υποδείξεις!

Λάβρα
Καλέ τι έπαθε ο Γιώργος Κύρτσος και κοκκίνισε έτσι; Απιστεύτου το εικαστικό αποτέλεσμα! Ήταν καλεσμένος απόψε στην εκπομπή «Επί του πιεστηρίου» στο Kontra και ξεχώριζε… σαν τη μύγα μες στο γάλα! Φωτιά η μούρη του! Έχετε δει την ταινία «Νύφες σε πόλεμο» όπου Κέιτ Χάντσον και Αν Χάθαγουεϊ πλακώνονται λίγο πριν το γάμο τους και κάνουν καψόνια η μία στην άλλη; Ε, κάντε το εικόνα στον journalist! Το χρώμα που απέκτησε η τελευταία, όταν η κολλητή της, έβαλε το χεράκι της!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα