Οι διαφωνίες για Σαββίδη

…ενίσχυσαν το ρεύμα όσων πιστεύουν ότι η κυβέρνηση πορεύεται καλύτερα με τα ΜΜΕ «απέναντί» της

Αν και το γεγονός αναφέρεται στην περασμένη εβδομάδα έχει αξία να σταθεί κανείς και να τονιστεί, διότι επιβεβαιώνει αυτό που ακουγόταν το τελευταίο διάστημα σχετικά με τις σχέσεις Σαββίδη – Μαξίμου. Οι πληροφορίες που είχαν φθάσει στο Enimerosi24 έκαναν λόγο για έναν εξαιρετικά μικρό πυρήνα ανθρώπων κοντά στον πρωθυπουργό που διαφωνούσε

με τις κινήσεις Σαββίδη στα media… και επιπλέον, διότι έβγαινε προς τα έξω η εικόνα ότι δήθεν η κυβέρνηση τις ενθαρρύνει, με αποτέλεσμα τα αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ να μιλούν για νέα διαπλοκή.

Αυτή λοιπόν την αρνητική στάση απέναντι στον ομογενή επιχειρηματία ενός μικρού πυρήνα ανθρώπων που έχουν πρόσβαση στον πρωθυπουργό… επιβεβαιώνει με το δικό του τρόπο ο «βηματοδότης» στο τελευταίο φύλλο του «ΒΗΜΑτος».

Συγκεκριμένα αναφέρει, «Μετά το πέρας του πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εξαγορά του ΔΟΛ, έτσι όπως ήμουν φορτισμένος, έκανα μια βόλτα προς το Σύνταγμα και το έφερε η τύχη να πέσω επάνω σε έναν από τους επιτελείς του Μαξίμου. Άρχισε να με ρωτάει πώς πήγε ο διαγωνισμός, πώς πήγαν τα πράγματα. Του είπα ότι “όλα πήγαν καλά, παρά τα τόσα εμπόδια και τις τόσες δυσκολίες που έβαλε η κυβέρνησή σας, αλλά, τέλος πάντων, ο διαγωνισμός έγινε, έχουμε νέο ιδιοκτήτη και ο ΔΟΛ θα μακροημερεύσει”… Και τι νομίζετε ότι μου απάντησε; «Τους τα ‘λεγα εγώ ότι με τον Ιβάν Σαββίδη προκοπή δεν κάνουν, αλλά δεν με ακούν”».

Βεβαίως η φράση «προκοπή» που φέρεται να χρησιμοποιεί ο συνομιλητής του «βηματοδότη» υπαινίσσεται ανεπάρκεια και δευτερευόντως διαφωνία.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από την παραπάνω συνομιλία, πολλοί μέσα στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ φέρονται ικανοποιημένοι με τις εξελίξεις στα ΜΜΕ και με τον τρόπο που διαμορφώνεται ο νέος χάρτης των media, διότι πιστεύουν ότι όσο έχουν «απέναντί» τους όλα τα κανάλια και την πλειοψηφία των μεγάλων εφημερίδων, εκτίθενται περισσότερο οι αντίπαλοί τους και λιγότερο οι ίδιοι.

Μια θεωρία που φαίνεται να επιβεβαιώνεται, μιας και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας διαπίστωσε για πολλοστή φορά ότι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ κατάπιαν τη γλώσσα τους, αφήνοντας ασχολίαστη την είσοδο Μαρινάκη στον ΔΟΛ, όταν μια ημέρα πριν κατηγορούσαν την κυβέρνηση για έλεγχο του Τύπου και δημιουργία νέας διαπλοκής!

The post Οι διαφωνίες για Σαββίδη appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα