Ο Δολοφόνος της ελπίδας…Άκης ο Μεγαλοπρεπής επιστρέφει στον τόπο του Εγκλήματος…

Email στο site

Με την πικρία εντυπωμένη στην ψυχή τους οι πρώην εργαζόμενοι του ομίλου δεν πληρώνει (αστέρι fm , καρδιά fm και κιτρινόμαυρος fm ) που πρώτοι βίωσαν την ενοχλητική μπόχα της απληρωσιάς, πολύ πριν τους συναδέλφους τους των ομίλων Κωστόπουλου και Λυμπέρη, βλέπουν τον πρώτο διδάξαντα του ξεφούσκωτου πλέον Τσάμπα Μάγκα μεγαλο-ομιλούχο να απειλεί με επιστροφή στα ερτζιανά.

Για να μην αδικούμε τον γίγαντα των επιχειρηματικών ομίλων της ραδιοφωνικής επικοινωνίας, Άκη τον Μεγαλοπρεπή, ίσως επιστρέφει με σκοπό να ξεπληρώσει τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που χρωστά σε δεδουλευμένα

εργαζομένων που παραμύθιαζε μήνες και μήνες μέχρι να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση και να μυθογραφεί και να κλαψουρίζει μέσω FACEBOOK.

Εν αντιθέσει με τους συναδέλφους του Πέτρο και Αντώνη που δεν χρειάστηκε ακόμη να κρυφτούν. Ίσως επιστρέφει για να πληρώσει τις υποχρεώσεις του σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορία που σε πρόσφατο πλειστηριασμό εμφανίστηκαν με μεγάλες απαιτήσεις.

Ίσως τέλος επιστρέφει για να πληρώσει τα «πιστόλια» σε πρώην συνεργάτες του που χάσανε ακόμη και σπίτια για να εμφανίζεται αυτός ο καλός και τίμιος επιχειρηματίας που τον ξεγέλασαν οι συνεταίροι και κολλητοί του. Τι ωραία σενάρια που γράφει η ζωή;

Όπως και να έχει πάντως και επειδή στην πιάτσα της Θεσσαλονίκης ακούγεται ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει στα ραδιόφωνα με τις πλάτες πρώην άσπονδου φίλου και ανταγωνιστή του και επειδή ακούγεται ότι κυκλοφορεί στην Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να ξέρει ότι:

Οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων του στους οποίους χρωστά πολλές χιλιάδες ευρώ δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια. Αν θέλει να επιστρέψει στον επιχειρηματικό στίβο μπορεί να το κάνει κάλλιστα αφού ξεχρεώσει μέχρι και το τελευταίο ευρώ που χρωστάει σε ανθρώπους που μέσω του ιδρώτα τους απολάμβανε ζωή χαρισάμενη στην υγεία των κορόιδων.

Όσο αφανής και αν επιχειρήσει να παραμείνει, η παρουσία του σε αυτή την πόλη θα είναι πάντα εξαρτημένη από τον αν δικαιούται με βάση το νόμο να κυκλοφορεί ελεύθερος. Και όσο και αν θεωρεί ότι οι και οι νόμοι που παραβίασε είναι μία τρίχα από τα α…… του, να είναι βέβαιος ότι τον αφορούν και τον ακουμπούν και αυτόν.

Αν μετά από όλα αυτά επιθυμεί να πρωταγωνιστήσει και πάλι στην Ραδιοφωνική ζωή της πόλης, καλώς να ορίσει….Οι σκελετοί δεν μένουν για πολλά χρόνια σε ντουλάπια. Πάντα υπάρχει τρόπος να βγαίνουν και να μπαίνουν στην θέση τους. Και για όλους μας υπάρχει μία θέση που μας αξίζει.

star warrior

Keywords
Τυχαία Θέματα