Ο Αλμοδοβάρ, η Έλλη και η Σία ή αλλιώς «γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης»

Μπορεί να μην υπάρχει μία λέξη για να περιγράψει αυτό που συμβαίνει με την Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ από τη στιγμή που έμαθε ότι ενδεχομένως να ενταχθεί στο δυναμικό του καναλιού η Έλλη Στάη… υπάρχει όμως μια εξαιρετική ταινία του Αλμοδοβάρ που έχει αποτυπώσει με μοναδικό τρόπο το 48ώρο ορισμένων γυναικών που βρίσκονται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης! Και επειδή κάποιοι μπορεί να μην την έχουν δει

και ίσως, βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα, να σημειωθεί ότι πίσω από τον «μπεργκαμανικό» τίτλο (όπως τον αποκάλεσαν πολλοί κριτικοί κινηματογράφου), κρύβεται μια μοναδική κωμωδία!

Βέβαια στο Φάληρο, αλλά και σε άλλα σημεία της πόλης τα περιστατικά που μάς μεταφέρουν ότι συμβαίνουν είναι περισσότερο κωμικοτραγικά! Χωρίς διάθεση να εκθέσουμε κανέναν, θα περιοριστούμε να αναφέρουμε μόνο ότι η Σία Κοσιώνη έχει πάρει λίγο στραβά την πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα, με αφορμή την επίσκεψη της Έλλης Στάη στις εγκαταστάσεις του σταθμού… και έκτοτε κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα!

Πολλοί θεωρούν ότι αδικαιολόγητα η κεντρική παρουσιάστρια του καναλιού έχει πάρει βαρέως το ενδεχόμενο καθόδου της αειθαλούς δημοσιογράφου, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται να αναλάβει εβδομαδιαία εκπομπή και σε καμία περίπτωση το δελτίο ειδήσεων. Άλλωστε θα ήταν αυτοκτονική μια τέτοια τράμπα! Η Σία Κοσιώνη όμως, όπως αναφέρουν όσοι βλέπουν τη μεγάλη εικόνα, δεν φοβάται μην χάσει το δελτίο ειδήσεων, αλλά το ενδεχόμενο εμπλοκής της Έλλης Στάη στο κομμάτι της διεύθυνσης ειδήσεων και ακόμη χειρότερα να χρειαστεί σε μια ενδεχόμενη προκήρυξη πρόωρων εκλογών, να μοιραστεί όπως κάποτε ο Νίκος Ευαγγελάτος και πρόσφατα ο Αντώνης Σρόιτερ, το… θρανίο της παρουσίασης της εκλογικής βραδιάς!

Συμπέρασμα: δικαιολογημένη η ταραχή της Σίας Κοσιώνη, υπερβολική όμως, διότι το νέο πάντα κερδίζει το παλιό!

The post Ο Αλμοδοβάρ, η Έλλη και η Σία ή αλλιώς «γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης» appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα