Ο Αλαφούζος υπερείχε τηλεοπτικά του Μπόμπολα

Τα υπέρ και τα κατά των δυο εμφανίσεων στην Επιτροπή της Βουλής

Ανεξάρτητα από το περιεχόμενο των όσων δήλωσαν στην Επιτροπή της Βουλής… Και ανεξάρτητα από τα αντίπαλα συμφέροντα που εκπροσωπούν ως επιχειρηματίες… Αυστηρά τηλεοπτικά και μόνο… Αξιολογώντας τις παρουσίες του Γιάννη Αλαφούζου και του Φώτη Μπόμπολα όπως είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές από το Κανάλι της Βουλής… Αναμφισβήτητα νικητής μεταξύ των δύο, αναδεικνύεται ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ Γιάννης Αλαφούζος.

Ο

εφοπλιστής είναι σαφές, σε αντίθεση με τον Φώτη Μπόμπολα, ότι κατέχει και μάλιστα πολύ καλά την τηλεοπτική γλώσσα. Γνωρίζει το Μέσο και το απέδειξε με την κατάθεσή του την περασμένη εβδομάδα. Όχι μόνο επειδή ήταν καλύτερα προετοιμασμένος στις ερωτήσεις που του υπέβαλαν οι βουλευτές… Απεδείχθη – αν και είναι γνωστό στους παροικούντες τη δημοσιογραφική Ιερουσαλήμ – ότι ξέρει να χρησιμοποιεί το φακό… Πώς να σταθεί, αλλά και πώς να ακινητοποιήσει τα βλέμματα… Πάνω από όλα ξέρει να δίνει ατάκες… Και να απευθύνεται στο τηλεοπτικό κοινό.

Αντίθετα, ο Φώτης Μπόμπολας κατά κοινή ομολογία δεν ήταν όσο θα έπρεπε προετοιμασμένος, με αποτέλεσμα οι απαντήσεις του κάποιες φορές να είναι χαοτικές, να απαντά σε άλλο απ’ ό,τι ρωτήθηκε, να μην είναι σύντομος και να μην είναι κατανοητός για αυτούς που τον παρακολουθούν. Ο λόγος του είχε κενά… Όπως και τα νοήματά του… Ενώ πολλές στιγμές, εκτός από αμήχανος, ήταν κουραστικός και ασαφής!

Το ακριβώς αντίθετο ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος… Ετοιμόλογος, καλά προετοιμασμένος, έδινε γρήγορες απαντήσεις οι οποίες έκρυβαν νοήματα, δημιουργούσαν εικόνες και εμπεριείχαν ισχυρούς συμβολισμούς!

Αναμφίβολα θα μπορούσε να κάνει τηλεόραση και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία!

The post Ο Αλαφούζος υπερείχε τηλεοπτικά του Μπόμπολα appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα