Μόνο στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» δεν «έπαιξε» η 85χρονη που «σιδέρωσαν» οι Γεωργιανοί

Ή τι θα εκτιμούσε ο Μακρόν κατά τον «Αγιογράφο» των «ΝΕΩΝ»

Για γέλια και για κλάματα είναι η επικοινωνιακή πολιτική της ΝΔ! Άντε τώρα να στηρίξει το αφήγημα της περί εγκληματικότητας στην ανομία του Ρουβίκωνα! Διότι μόνο αυτό έμεινε! Οι υπόλοιποι, Γεωργιανοί 85χρονης, εκτελεστές Ζαφειρόπουλου, τρόμο δέματα 29χρονου, απαγωγείς Λεμπιδάκη και λοιποί οδηγήθηκαν στη φυλακή!

Άντε τώρα να πειστεί ο πολίτης ότι κινδυνεύει από τον Ρουβίκωνα (που απειλεί γιατρούς για τα φακελάκια ή επειδή μπούκαρε στην Ισπανική πρεσβεία); Την ώρα που στην Αμερική και στην Ευρώπη τα φορτηγά επάνω σε ανυποψίαστους πολίτες έχουν γίνει καθημερινότητα!

Φιλότιμες λοιπόν οι προσπάθειες του ΣΚΑΙ με την 85χρονη που «σιδέρωσαν» οι Γεωργιανοί ( που δήθεν αποφυλακίστηκαν με το νόμο Παρασκευόπουλου) να πρωταγωνιστεί σε όλες τις εκπομπές του καναλιού εκτός του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και του «Voice»… Αλλά το παραμύθι δεν έχει δράκο!

Αντίστοιχα όμως, φιλότιμη είναι η προσπάθεια και του αρθρογράφου των «ΝΕΩΝ» Μιχάλη Μητσού που γράφει: «Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι η Ελληνική Αστυνομία έχει να επιδείξει τελευταία σημαντικές επιτυχίες, όπως η σύλληψη των απαγωγέων του Λεμπιδάκη και ενός από τους αποστολείς εκρηκτικών δεμάτων. Απο την άλλη πλευρά, δείχνει να μην μπορεί να αντιμετωπίσει θεωρητικά μικρότερες προκλήσεις, όπως η δράση του Ρουβίκωνα ή των αντιεξουσιαστών».

Είναι σαφές όμως όπως εξηγεί ο αρθρογράφος στη συνέχεια – αφού «λούσει» και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας που επίσης ως υπουργός Εσωτερικών «Δεν ήθελε» λέει, «Να κάνει τίποτα όταν καιγόταν επι σειρά ημερών η Αθήνα» – οι λόγοι που συμβαίνουν «Είναι ποικίλοι: ιδεολογικοί, τακτικοί, εκλογικοί, λόγοι σκοπιμότητας».

Δυστυχώς όμως για τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη αυτές οι σκοπιμότητες δεν απέτρεψαν ούτε τον Μακρόν να κάνει βόλτα στην Ερμού ούτε τους κακούς (Γεωργιανούς, απαγωγείς, εκτελεστές κ.α) να οδηγηθούν στη φυλακή!

The post Μόνο στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» δεν «έπαιξε» η 85χρονη που «σιδέρωσαν» οι Γεωργιανοί appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Enimerosi24