Μόνο για την εξαγορά του MEGA ενδιαφέρεται ο Σαββίδης

Μειωμένο αισθητά έως ανύπαρκτο πλέον παρουσιάζουν άνθρωποι από το περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη το ενδιαφέρον του για το STAR, δεδομένου ότι οι εξελίξεις μετά την απόφαση του ΣτΕ καθιστούν τις διαπραγματεύσεις χωρίς ιδιαίτερο νόημα, αφού ο έλεγχος θα παραμένει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Αντίθετα όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το ενδιαφέρον του επιχειρηματία μονοπωλεί πια το MEGA! Το μεγάλο κανάλι είναι ο μοναδικός σταθμός που ο επιχειρηματίας έχει εστιάσει θεωρώντας ότι οι εξελίξεις και η τροπή των πραγμάτων με το τηλεοπτικό

καθεστώς στην ουσία να επιστρέφει στην προηγούμενη κατάσταση… Καθιστούν την εξαγορά του MEGA το πιο σοβαρό σενάριο με αυστηρά επιχειρηματικά κριτήρια για να έχει ισχυρή παρουσία στην τηλεοπτική αγορά και να μπορέσει να ανταγωνιστεί τους αντιπάλους του.

Και πράγματι τα στοιχεία του MEGA, δηλαδή η βιβλιοθήκη του σε συνδυασμό με το brand name συνιστούν ένα τηλεοπτικό εκτόπισμα που έχει χαρακτηριστικά υπέρ όπλου στα χέρια ενός συνετού επιχειρηματία!

Για αυτό και το περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη που κινείται μεθοδικά, μελετώντας προσεκτικά κάθε του κίνηση ξεκαθαρίζει ότι το ενδιαφέρον για την εξαγορά του μεγάλου καναλιού είναι στην ουσία η μοναδική στόχευση για την είσοδο του στην τηλεοπτική αγορά.

The post Μόνο για την εξαγορά του MEGA ενδιαφέρεται ο Σαββίδης appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα