Με την ιδιότητα του δημοσιογράφου ή του δεξιού προσελήφθησαν Ντινόπουλος, Μιχελάκης, Πιπιλή;

Υπάρχει κατηγορία Τατσόπουλος – Παπαδόπουλος;

Ευτυχώς που η Σοφία Βούλτεψη εξελέγη στη Β’ Αθήνας, αλλιώς θα επέστρεφε κι αυτή στη δημοσιογραφία, στερώντας μια θέση εργασίας από έναν κανονικό δημοσιογράφο, όπως έκαναν οι αποτυχόντες των εκλογών… Πρώην υπουργοί – δημοσιογράφοι, Αργύρης Ντινόπουλος, Γιάννης Μιχελάκης, αλλά και η πρώην βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή!

Έχοντας εγκαταλείψει και οι τρεις τη δημοσιογραφία πριν πολλά χρόνια για

να κάνουν πολιτική καριέρα… Ξαφνικά όταν απέτυχαν να εκλεγούν βουλευτές, επειδή τους «μαύρισαν» οι πολίτες, θυμήθηκαν ότι είναι δημοσιογράφοι! Πώς γίνεται αυτά τα πρόσωπα που απέτυχαν, την ίδια ώρα οι μετοχές τους να κάνουν limit up στο δημοσιογραφικό χρηματιστήριο και να τους προσλαμβάνουν, ο Νίκος Χατζηνικολάου στον REAL FM, ο Γιάννης Φιλιππάκης στη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και ο Σταύρος Ψυχάρης στον ΒΗΜΑ FM; Είναι άξιο απορίας! Εκτός κι αν τα κριτήρια είναι άλλα και όχι η δημοσιογραφική τους επάρκεια το 2015 ή ότι κάποτε ήταν δημοσιογραφάρες; Ίσως ο κόσμος θέλει να τους ακούει ή να τους διαβάζει, αλλά δεν θέλει να τους ψηφίζει; Μάλλον! Αλλιώς γιατί και ο εκδότης να πληρώνει αν δεν τα φέρνουν;

Άρα στη θέση που έχουν προσληφθεί υπηρετούν την ενημέρωση ή όχι; Καλύπτουν ή όχι δημοσιογραφικές ανάγκες; Στερούν ή όχι, θέσεις εργασίας από άνεργους δημοσιογράφους; Για αυτό το τελευταίο όμως, δεν υπάρχει πρόβλημα, ζούμε σε ελεύθερη οικονομία και λειτουργούν οι κανόνες της αγοράς, της οποίας μέρος είναι και το star system και απαλλάσσει ή προστατεύει – ανάλογα πώς το βλέπει κανείς, από τους άσημους, μίζερους, σίγουρα βρόμικους – δεν πλένονται αυτοί – δημοσιογράφους (που δεν τους αρέσουν και τα μπλοκάκια)!

Κατά συνέπεια, μήπως οι τρεις αποτυχόντες, Αργύρης Ντινόπουλος, Γιάννης Μιχελάκης και Φωτεινή Πιπιλή, έχουν προσληφθεί με την ιδιότητα του «δεξιού», (του σαματατζή δεξιού, του σχολιαστή δεξιού, του πανελατζή δεξιού); Η οποία ιδιότητα του «δεξιού», αποδεικνύεται χρήσιμη και προσοδοφόρα, όταν ξεμένεις από δουλειά; Μήπως;

Πάντως για να μην παρεξηγηθούμε, σημειώνουμε ότι υπάρχει και η κατηγορία Πέτρος Τατσόπουλος, καθώς και η υπο-σύσταση κατηγορία (τώρα φτιάχνεται), Ανδρέας Παπαδόπουλος, που εργάζονται στο ραδιόφωνο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90.1. Επίσης μεγάλο κεφάλαιο!

Για ποικιλία διαβάστε και την άποψη του Δημήτρη Κανελλόπουλου στην «Εφημερίδα των Συντακτών»

Διαβάστε επίσης, Η Ελληνοφρένεια, ο «ολίγιστος» Ντινόπουλος κι ο δημοσιογράφος – επιχειρηματίας

The post Με την ιδιότητα του δημοσιογράφου ή του δεξιού προσελήφθησαν Ντινόπουλος, Μιχελάκης, Πιπιλή; appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα