Με απόφαση του ίδιου του Λυμπέρη απολύθηκε η Αφροδίτη Σημίτη από τον Best 92,6 μετά από 11 χρόνια στο σταθμό

Oπως πληροφορηθήκαμε πριν απο λίγο, η Αφροδίτη Σημίτη απολύθηκε απο τον Best Radio 92,6, έπειτα απο 11 ολόκληρα χρόνια εκπομπών στο σταθμό.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, η Αφροδίτη Σημιτη, τόλμησε και έστειλε προσωπικό mail στον ιδιοκτήτη του σταθμού κ.Λυμπερη, στο οποίο του ανεφέρε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν

οι εργαζόμενοι στο σταθμό, οι οποίοι έχουν δεχθεί μέχρι τώρα απίστευτες μειώσεις μισθών. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορούν να τα βγάλουν πέρα…μιας και το κόστος για να πάνε στο χώρο εργασίας τους πλέον ειναι υπέρογκο (τα νεα studios του σταθμού είναι εκτός Αθήνας).

Ο κ.Λυμπερης, μετά το mail…»δεν ανέχθηκε» να του «βγάλει γλωσσά» μια εργαζομένη του και γι’αυτο προχώρησε στην απόλυση της!!! Μιλάμε για συνθήκες απόλυτου εργασιακού μεσαίωνα ,μιας και αν τολμήσεις να πεις τη γνώμη σου στο αφεντικό σου… τότε σε τρώει η μαρμάγκα. Η εν λόγω απόλυση είναι ακόμη πιο θλιβερή,μιας και το Mail εστάλη στον ιδιοκτήτη , μόνο και μόνο απο την αγάπη μιας ραδιοφωνικής παραγωγού για το σταθμό στον οποιο δούλευε μια δεκαετία τώρα και μαζι με τους υπόλοιπους συναδέλφους της, έχτισε απο την πρώτη στιγμή τη λειτουργία του.

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Ο BEST RADIO 92,6,ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ.
Πηγή prezatv.blogspot.com

Keywords
Τυχαία Θέματα