Λύπη και από Ant1...

Ανακοίνωση διεύθυνσης ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού

Ο ANT1, όπως και πολλοί άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί, έπεσε -στην πρωινή ενημερωτική του εκπομπή- θύμα παραπληροφόρησης από γυναίκα, η οποία ισχυρίσθηκε ότι λέγεται Μαρία Καλογεροπούλου και ότι είναι ψυχίατρος στον ΟΚΑΝΑ.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία είχε εμφανιστεί προηγουμένως και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, είχε θέσει υπόψη του ANT1

τόσο τα στοιχεία της όσο και τα τηλέφωνά της. Μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, επανέλαβε ανυπόστατες – όπως απεδείχθη εκ των υστέρων – καταγγελίες για την υπόθεση του παιδοκτόνου. Οι καταγγελίες αναμεταδόθηκαν άμεσα, από το σύνολο των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης.

Αμέσως οι δημοσιογράφοι του ANT1 έσπευσαν να ερευνήσουν ενδελεχώς τις καταγγελίες, επικοινωνώντας τόσο με τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, όσο και με τον ΟΚΑΝΑ.

Όπως αποδείχθηκε από την άμεση έρευνα, η συγκεκριμένη γυναίκα δεν έχει καμία σχέση με τον ΟΚΑΝΑ – όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του οργανισμού στον ANT1- ούτε είχε γνωστοποιήσει τις καταγγελίες, στις οποίες προέβη, στον αρμόδιο εισαγγελέα.

O ANT1 έσπευσε πριν ολοκληρωθεί η πρωινή εκπομπή να ενημερώσει την κοινή γνώμη για το ανυπόστατο των καταγγελιών και να ζητήσει συγγνώμη για την αναμετάδοσή τους.

Κατόπιν όλων αυτών, η Διεύθυνση Ειδήσεων & Ενημέρωσης του ANT1 εκφράζει τη λύπη της για το γεγονός ότι μια γυναίκα θέλησε να χρησιμοποιήσει και να εξαπατήσει το σταθμό μας, αλλά και άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς με τέτοιο τρόπο, ιδιαιτέρως για μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και παίζοντας με τη μνήμη της 4χρονης προκειμένου να κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας.

The post Λύπη και από Ant1... appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα