Καταψηφίστηκε η διοίκηση Σόμπολου στη ΓΣ του ΕΔΟΕΑΠ

Αποτυχημένοι συνδικαλιστές κρύβουν ότι στη ΓΣ Κ Α Τ Α Ψ Η Φ Ι Σ Τ Η Κ Α Ν ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΟΜΠΟΛΟΥ!

Καλημέρα σε όλους!

Όσοι παρακολουθήσατε τη ΓΣ του ΕΔΟΕΑΠ

στις 4 Ιουνίου, έχετε σίγουρα διαμορφώσει τη δική σας άποψη.

Οι υπόλοιποι αξίζει να μάθετε ΑΛΗΘΕΙΕΣ που σας κρύβει επιμελώς το υπό κατάρρευση συνδικαλιστικό σύστημα της ΕΣΗΕΑ.

Ζήσαμε μια Συνέλευση ΚΑΚΗ για το Ταμείο μας και ΚΑΛΗ για τον Κεδίκογλου

και τη Διοίκηση Σπανοπούλου…

ΚΑΚΗ γιατί δεν συζητήθηκαν τα κρίσιμα θέματα του ΕΔΟΕΑΠ ενώ ηττήθηκαν και η νομιμότητα και οι δημοκρατικές διαδικασίες, αφού ο Κλάδος και ο Οργανισμός είναι δέσμιος άθλιων πρακτικών των παραταξιακών συνδικαλιστών.

ΚΑΛΗ για τον Σίμο Κεδίκογλου, που έχει κάθε νόμιμο λόγο να προσφύγει στη Δικαιοσύνη και να δικαιωθεί , ενώ η προηγούμενη Διοίκηση είδε ,με ηρεμία αλλά όχι ευχαρίστηση, να παίζεται από τους ίδιους ανθρώπους ,το ίδιο έργο του 2012,στον ίδιο χώρο!

ΖΗΣΑΜΕ ΞΑΝΑ τις άναρθρες κραυγές και τα γιουχαΐσματα απολίτιστων ανθρώπων, που ήρθαν όχι για να συμβάλουν αλλά , μόνο για να φανούν και να δημιουργήσουν φασαρία σε βάρος του Ταμείου τελικά…

ΜΕ ΘΛΙΨΗ είδαμε να υφίσταται ο έρμος ο Σομπολος, όσα κι εμείς. Μικρόφωνα έπεσαν από μέλη που τα άρπαζαν με το έτσι θέλω, έπαιρναν τον λόγο και διενεργούσαν στον αέρα ψηφοφορίες! Τον γιουχάρισαν και τον προπηλάκισαν ενώ κάτι … ψιλές ανάμεσα σε μέλη έπεσαν στα δεξιά της αίθουσας κάνοντας την ατμόσφαιρα εκρηκτική και με επαπειλούμενα επεισόδια, που ‘‘ ανησύχησαν την περιοχή‘‘ όπως είπε η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ ‘‘ σαν να ακούγονται πυροβολισμοί‘‘!

‘‘ Είναι οι εξ επαφής πυροβολισμοί του Κεδίκογλου στον κρόταφο των 2500 εργαζόμενων της ΕΡΤ‘‘ της απάντησε ένας απολυμένος και εκείνη αποχώρησε.

Επί 9840 μελών μας , υπέγραψαν 1437 και οι ψηφοφορίες έγιναν με 135 παρόντες, όχι 720 που απαιτεί το Καταστατικό.

ΜΑΤΑΙΑ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ,ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΓΗ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ,AΠΟ ΤΟΝ ΟΛΟΦΥΡΟΜΕΝΟ ΣΟΜΠΟΛΟ:

(’’ Τι να κάνω αδερφέ; Δεν μπορώ να το κάνω !Πάμε παρακάτω…Δεν το επιτρέπει το Καταστατικό‘‘)

ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΓΣ , ΟΣΟ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΛΑΔΗ Η ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑ .

Ο πρόεδρος Σόμπολος ,που θα έπιανε τον…Αντώνη Σαμαρά από το πέτο, αλλά ούτε το μπατζάκι του πρωθυπουργού δεν είδε, (αφού τον διασκέλισε η Μαρία Αντωνιάδου ), δεν έθετε σε ψηφοφορία το θέμα Κεδίκογλου , παρά τις πολλές εναλλακτικές λύσεις που προτείναμε αρκετοί.

(Σημ. Κατέθεσα πρόταση να ψηφίσουμε ενώπιον της ΓΣ ,τα 9 παρόντα μέλη του ΔΣ , ώστε να ενταχθεί το ζήτημα ΝΟΜΙΜΑ στην δημοσιοποιημένη ημερήσια διάταξη, αφού για να προστεθεί νομίμως σε αυτήν άλλο επιπλέον θέμα και να τεθεί σε ψηφοφορία απαιτείται κατάθεση αιτήματος την προτεραία με υπογραφές του 1/10 των μελών μας ήτοι 984!)

Επί 9 ώρες Α Μ Ε Τ Α Π Ε Ι Σ Τ Ο Σ, το θηρίο !

ΤΟΣΟ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ … ΘΥΜΙΖΕ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ,

για να συμφωνήσω επιτέλους και με τον γνωστό προβοκάτορα πασών των Συνελεύσεων Δημ. Τσαλαπατη, επιδέξια μεν, άθλια δε συμπεριφερόμενο: ‘‘ Ναι Πάνο μου, έτσι είναι , άκου και μια νομική γνώμη. Όχι Πάνο μου δεν μπορείς να βάζεις σε ψηφοφορία θέμα με τόσο λίγους παρόντες, θα αμφισβητήσουμε τη νομιμότητα της απαρτίας στα δικαστήρια Πάνο μου αν το κάνεις ‘‘.

ΕΦΙΑΛΤΗΣ από την ανάποδη στο Τιτάνια με τον ίδιο γραφικό τυπάκο σε αντίστροφο ρόλο! Ούτε τη συμπόνια μου δεν αξίζει. Τον τρέφει η συκοφαντία και επιβεβαιώνει κάθε φορά ότι το ήθος του είναι αντιστρόφως ανάλογο με το δέμας του.

Εκεί πάνω εμφανίστηκε ο Νίκος Κιάος για να πει ότι ‘‘ για λόγους ανθρωπιστικούς δεν πρέπει να διαγραφεί ο Κεδίκογλου και κανένας Κεδικογλου.‘‘ Επικαλέστηκε μάλιστα και το αγωνιστικό του παρελθόν αλλά σφυρίχτηκε και γιουχαΐστηκε άγρια .

Ο ΣΟΜΠΟΛΟΣ ΣΤΕΝΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ακόμη και από τους δικούς του, που γρήγορα τον εγκατέλειψαν φεύγοντας, πάσχιζε να προεδρεύσει με εκκλήσεις που μέσα στην οχλοβοή δεν εισακούγονταν!

Έτσι κάθιδρος οδήγησε τη ΓΣ σε φυλλορρόημα και μετά από 9 ώρες ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ 135 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ, ΤΟΝ ΥΠΟ ΦΑΝΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

1. ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ!

2. ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ !

3. ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ !

4. ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ 5% ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, αλλιώς … καταψηφιζόταν κι αυτός!

5. ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ και να αυξήσει το έλλειμμα κατά ενάμιση εκατομμύριο ευρώ, από 7 στα €8.500.000 , προς μεγάλη χαρά του κου Βρούτση!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΟΜΠΟΛΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ

Με τη βοήθεια παραταξιακών συνδικαλιστών, προεξάρχοντος του γνωστού Τσαλαπάτη η ΓΣ μετατράπηκε σε όχλο υποκινούμενο επιδέξια από εκμεταλλευτές της αγωνίας των απολυμένων της ΕΡΤ.

Εν κατακλείδι δανείζομαι την έμπνευση του Δημητράκη για το συμπέρασμα :

Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΟΜΠΟΛΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ, ΓΙΟΥΧΑΙΣΤΗΚΕ , ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ 135 ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ,, ΧΩΡΙΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…

ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ, όμως, να διενεργήσει ψηφοφορίες επί 4 θεμάτων με μόλις 135 παρόντες, ως εξής :

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013

Παρόντες 135

76 ΚΑΤΑ

53 ΥΠΕΡ

Καταψηφίστηκε με χειροκροτήματα και κραυγές:“ ΠΕΦΤΕΤΕ‘‘!

ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΑΠΟ 3% σε 5%

Καταψηφίστηκε με χειροκρότημα κραυγές … ‘‘Σας νικήσαμε‘‘ (!) ,με συντριπτική πλειοψηφία επί των παρόντων και αφού ο Ταμίας του ΔΣ Γ.Χριστόπουλος δέχθηκε να πάρει πίσω την υπέρ της δικής του πρότασης (!) ψήφο του και να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό με 1.500.000 επιπλέον έλλειμμα για το Β! εξάμηνο του 2014!

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2014

που περιλαμβάνει την αύξηση εισφοράς.

Απέτυχε να το θέσει σε ψηφοφορία και αναγκάστηκε σε κλίμα που μόνο Δημοκρατία δεν θύμιζε να το αφαιρέσει .

Μόνον έτσι δέχτηκαν οι παριστάμενοι να γίνει ψηφοφορία.

Και ψηφίστηκε με χειροκροτήματα και κραυγές ‘‘ Καλά να πάθετε‘‘(!) ως εξής:

123 ΠΑΡΟΝΤΕΣ

77 ΥΠΕΡ

29 ΚΑΤΑ

17 ΛΕΥΚΑ

Διαγραφή Σίμου Κεδίκογλου και Τραιανού Χατζηδημητρίου

Ομόφωνα με χειροκροτήματα και κραυγές: “ Επιτέλους δικαίωση”

επί 123 παρόντων με την ψήφο του Σόμπολου και ηχηρή απουσία Mαρίας Αντωνιάδου και Ν. Καρούτζου

Συνάδελφοι,

Για το αισχρό φαινόμενο υποκρισίας και σκανδαλολογίας που εμφανίστηκε και πάλι στη ΓΣ , όλες οι απαντήσεις μου σας έχουν σταλεί.

Δώστε λίγο χρόνο και διαβάστε την τοποθέτηση μου στη ΓΣ σαν απάντηση στη γύμνια των επιχειρημάτων τους και σαν καταγγελία και προειδοποίηση μου, ότι ο ΕΔΟΕΑΠ διαλύεται και κινδυνεύει και εκ των έσω!

Στον αυτοδιοικούμενο και αυτοδιαχειριζόμενο ΕΔΟΕΑΠ καλός ασφαλισμένος είναι ο ενημερωμένος ασφαλισμένος …

Γιατί να το κρύψουμε, άλλωστε, αφού…

‘‘Η δημοσίευσις είναι η ψυχή της δικαιοσύνης‘‘

ΕΡΡΩΣΘΕ!

Κλικ εδώ για να διαβάσετε την τοποθέτηση μου στη ΓΣ

Ελένη Σπανοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα