Κατά του Αλ. Μπακατσέλου διαδηλώνουν οι εργαζόμενοι

Διακριτό «παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση, που έγινε σήμερα το πρωί μπροστά στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, έδωσαν δεκάδες εργαζόμενοι του «Αγγελιοφόρου», της «Μακεδονίας», της ΕΡΤ3 και άλλων μέσων μαζικής ενημέρωσης της πόλης.

Δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, τεχνικοί Τύπου και διοικητικοί υπάλληλοι συγκεντρώθηκαν στη συμβολή των οδών Φιλίππου και Αγνώστου Στρατιώτη και διαδήλωσαν την αντίθεσή τους στην πλήρη απορρύθμιση

των εργασιακών σχέσεων, στην εκθεμελίωση του ασφαλιστικού συστήματος και στη δρομολογούμενη κατάργηση της συνδικαλιστικής δράσης και του δικαιώματος της απεργίας. Παράλληλα, ένωσαν δυναμικά τη φωνή τους με εργαζόμενους άλλων κλάδων κατά της φτώχειας, της εξαθλίωσης και της λιτότητας.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, η οποία έγινε στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, απλήρωτοι εργαζόμενοι του «Αγγελιοφόρου» και αλληλέγγυοι προς αυτούς διαδηλωτές διένειμαν ενημερωτικό έντυπο για την κατάσταση στο εκδοτικό συγκρότημα του Αλέξανδρου Κ. Μπακατσέλου. Όπως είναι γνωστό, το ανθρώπινο δυναμικό των εφημερίδων «Αγγελιοφόρος» και «Αγγελιοφόρος της Κυριακής» παραμένει δίχως μισθό επί 4 και πλέον μήνες, παρά την έκδοση ευνοϊκών δικαστικών αποφάσεων, ενώ συνεχίζει να εργάζεται υπό καθεστώς εκφοβισμού και εκβιασμών για «λουκέτο».

Για τη συνέχεια εδώ

The post Κατά του Αλ. Μπακατσέλου διαδηλώνουν οι εργαζόμενοι appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα