Κάμερον Ντίαζ: «Θα πήγαινα και με γυναίκες»

«Το σεξ κάνει καλό στην υγεία. Δεν είμαι λεσβία, αλλά θα το έκανα ευχαρίστως με τη Χάιντι Κλουμ, την Κέιτι Χολμς και τη Τζουλιάν Μουρ». Με έντονο και αρκετά κυνικό τρόπο η Κάμερον Ντίαζ ομολογεί το πάθος της για σεξ σε όλες του τις εκφάνσεις. Και όπως η ίδια δηλώνει στο ιταλικό περιοδικό «Μαξ»: «I love sex». Και συνεχίζει απτόητη: «Ανέκαθεν έλεγα την άποψή μου ότι το σεξ κάνει καλό στην υγεία και προσφέρει διαύγεια στο πνεύμα».

Δεν διστάζει

άλλωστε να συμβουλεύσει τους αναγνώστες του ανδρικού περιοδικού να ξεπερνάνε τις κρίσεις τους κάνοντας έρωτα πολλές φορές την ημέρα κι όχι καταφεύγοντας στο αλκοόλ, τα φάρμακα και τα ναρκωτικά. «Εγώ είμαι συνέχεια σε ταξίδια, από το ένα σετ στο άλλο. Ξέρετε πόσες φορές, ύστερα από μια ημέρα σκληρής δουλειάς και έντασης, έχω πάρει το αεροπλάνο μόνο και μόνο για να πάω να συναντήσω τον σύντροφό μου για ένα βράδυ;».

Τι να φταίει άραγε; Τ’ άστρα ή η καλοκαιρινή ατμόσφαιρα που έχει ανεβάσει τη λίμπιντο στα ύψη; Πολλοί πάντως λένε ότι όποιος θέλει να βρει την αιτία ας ανατρέξει στα γυρίσματα του καινούργιου της φιλμ «The counselor» (Ο σύμβουλος) στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με τρία αναγνωρισμένα σύμβολα του σεξ της μεγάλης οθόνης, τους Μάικλ Φασμπέντερ, Μπραντ Πιτ και Χαβιέ Μπαρδέμ. Αν μάλιστα δεν έπαιζε και η Πενέλοπε Κρουζ, θα ήταν μόνη της με τους τρεις κούκλους.

Στη συνέχεια της συνέντευξης η όμορφη ξανθιά από την Καλιφόρνια δεν αρνείται ότι μέχρι τώρα στη ζωή της έχει συνυπάρξει ερωτικά και με γυναίκες. «Με γυναίκες; Τη μια το παραδέχομαι, την άλλη το αρνούμαι. Πάντως, έλεος, είμαστε στο 2012!».

Ωστόσο δύο χρόνια πριν, σε συνέντευξή της στο «Πλεϊμπόι», είχε ομολογήσει το ενδιαφέρον της για το ευγενές φύλο, δηλώνοντας απερίφραστα ότι αγαπάει το σεξ με οποιονδήποτε συνδυασμό…  «Με άνδρες, γυναίκες, αλλά και μόνη μου… για μένα το σημαντικό είναι να κάνω όσο πιο πολύ σεξ γίνεται».

Η ηθοποιός κλείνει τα σαράντα τον Αύγουστο, όμως αυτό φαίνεται ότι δεν την πτοεί καθόλου. «Το γεγονός ότι μεγαλώνω με βοηθά να συνειδητοποιήσω αυτό που είμαι όχι μόνο ως προς τη φυσική μου κατάσταση αλλά και ως προς την πνευματική», λέει.
Πηγή τα ΝΕΑonline

Keywords
Τυχαία Θέματα