Η τέχνη της ζωής

Ο Γιάνης Βαρουφάκης φεύγει από το αεροδρόμιο…

Κι όμως ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι από τους τελευταίους bon vivant με την παραδοσιακή έννοια του όρου. Ο φίλος που θα σε μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στο αεροδρόμιο μετά από λίγες ημέρες που σε φιλοξένησε σπίτι του. Ο χαρακτήρας του ανθρώπου που φροντίζει προσωπικά ο ίδιος για τον καλεσμένο του.

Αν απομονώσει κανείς το άχαρο κομμάτι με το οποίο συστήθηκε στον ελληνικό λαό και με τον τρόπο που τον έμαθε ο πλανήτης… παρατηρεί κανείς τι είναι πραγματικά ο πρώτος υπουργός Οικονομίας της αριστερής κυβέρνησης

που επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Γιάνης με το ένα ν είναι ένας κλασικός «καλοζωιστής» από τους ελάχιστους αυθεντικούς εκπροσώπους αυτής της κατηγορίας… ένας άνθρωπος που ζει τη ζωή του ως απόλαυση. Ως αυτοτελείς ιστορίες που κομμάτια της μοιράζεται με φίλους γύρω από ένα τραπέζι με γευστικά πιάτα, άφθονο κρασί και σαουντρακ ατελείωτη κουβέντα πασπαλισμένη με χαχανητά.

Μια έκφανση αυτού αποτυπώνεται στις εικόνες του Γιάνη Βαρουφάκη από το αεροδρόμιο που δημοσιεύουμε σήμερα… Αγκαλιά με τη σύζυγο… έχει περάσει το χέρι του στον ώμο της… δείγμα ερωτευμένου ζευγαριού… αποχαιρέτησε τους φίλους του. Η λεπτομέρεια ότι τους πήγε στις αφίξεις ο ίδιος με το γνωστό κόκκινο mini δείχνει ότι οι καλοί τρόποι κυλούν στις φλέβες του.

Περισσότερο από όλα όμως στο αίμα του Γιάνη Βαρουφάκη και της συζύγου του κυλάει η καλή ζωή. Και η καλή ζωή είναι συνυφασμένη με τα ταξίδια και τους εξωτικούς προορισμούς που επέλεξε το ζευγάρι να ξεκουραστεί τα Χριστούγεννα.

Βεβαίως ως μπαμπάς ο Γιάνης Βαρουφάκης φρόντισε να περάσει και λίγες ημέρες με την κόρη του και για το επόμενο διάστημα πετάχτηκε μέχρι το Παρίσι.

Αυτή η ζωάρα λοιπόν είναι τέχνη… Μια τέχνη μάλιστα που έχει σταματήσει να διδάσκεται!

The post Η τέχνη της ζωής appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα