Η σπαρακτική έκκληση μητέρας για τον εντοπισμό της κόρης της που αγνοείται στο Μάντσεστερ

Ήταν στη συναυλία με το φίλο της …

Σπαρακτική είναι η έκκληση μιας μητέρας που αναζητά με κάθε τρόπο να βρει την 15χρονη κόρη της, η οποία αγνοείται μετά την έκρηξη που σημειώθηκε χθες το βράδυ σε συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ.

Η Σαρλότ Κάμπελ, μίλησε για το γεγονός ότι δεν έχει μιλήσει με την κόρη της Ολίβια, από την έναρξη της συναυλίας.

Η κυρία Κάμπελ δήλωσε: «Το μόνο που γνωρίζω είναι πως ήταν στο Μάντσεστερ Αρένα με τον φίλο

της για να δουν από κοντά την Αριάνα Γκράντε και από τότε δεν έχει επικοινωνήσει. Δεν μπορώ να την εντοπίσω. Έχω καλέσει σε όλα τα νοσοκομεία, έχω καλέσει σε όλους τους χώρους, τα ξενοδοχεία όπου έχουν μεταφερθεί παιδιά. Έχω καλέσει την αστυνομία. Δεν έχουν νέα. Απλά πρέπει να περιμένω. Περιμένω στο σπίτι μήπως και εμφανιστεί εδώ».

Η κυρία Κάμπελ που ζει στο Μάντσεστερ, δήλωσε στο ραδιόφωνο του BBC: «Η τελευταία επαφή που είχα μαζί της ήταν στις 8.30 χθες το βράδυ. Ήταν στη συναυλία και μου είπε πως περνούσε υπέροχα και με ευχαρίστησε που την άφησα να πάει. Ήταν με τον φίλο της τον Άνταμ, που είναι στο νοσοκομείο, αλλά η Ολίβια δεν έχει βρεθεί ακόμα».

Η Κάμπελ δήλωσε επίσης, πως ήταν στο σπίτι «τηλεφωνώντας σε όλους – στα νοσοκομεία, στην αστυνομία, σε όλα τα κέντρα όπου έχουν μεταφερθεί παιδιά«.

«Ο πατέρας της είναι στο Μάντσεστερ και την ψάχνει, οι φίλοι της την ψάχνουν, άνθρωποι που δεν γνωρίζω την ψάχνουν. Υπάρχουν άνθρωποι που μου στέλνουν μηνύματα λέγοντας: ‘Έχουμε τη φωτογραφία της και την ψάχνουμε. Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας, αν την δούμε’. Δεν έχω νέα της και το τηλέφωνό της είναι νεκρό».

Δημοσίευσε μια φωτογραφία της κόρης της στο Facebook λέγοντας: «παρακαλώ, μοιραστείτε τη φωτογραφία της κόρης μου που εξακολουθεί να αγνοείται».
Πηγή ethnos.gr

The post Η σπαρακτική έκκληση μητέρας για τον εντοπισμό της κόρης της που αγνοείται στο Μάντσεστερ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα