Η διπλή ανακοίνωση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ, ο αδιάβαστος Μακάριος

…και τα πολιτικά παιχνίδια

Μέσα σε ένα 24ωρο οι δυο κυρίες εκπρόσωποι των δημοσιογράφων της ΕΡΤ Γεωργίου και Παπασταύρου έχουν τροφοδοτήσει τα media με δυο διαφορετικές ανακοινώσεις για το ίδιο όμως θέμα! (Εδώ και εδώ) Η ζαλούρα αναπόφευκτη, ενώ το φλερτ με τη σύγχυση και το διχασμό εντεινόταν όσο η απορία «μα τι μεσολάβησε» έμενε αναπάντητη σαν τις κλήσεις απατημένου μέσα στα

μεσάνυχτα!

Και πάλι μικρό το κακό! Μπροστά στο πρόβλημα του διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριου Λαζαρίδη που σημειωτέον ξημεροβραδιάζεται στα κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης – προφανώς, για να τη συκοφαντεί απευθείας… και δεν είχε ενημερωθεί για την ύπαρξη της δεύτερης ανακοίνωσης στην οποία μάλιστα είχε και την τιμητική του… Βρισκόταν λοιπόν στην εκπομπή «Απέναντι» του Χρήστου Γιαννούλη στην ΕΡΤ3, με αποτέλεσμα να εκτεθεί στα μάτια του δημοσιογράφου και του κοινού που ήταν αδιάβαστος! Άλλωστε δεν είναι λίγο να δίνεις ρεσιτάλ για τον πλουραλισμό και την ελευθερία του λόγου και να εκπροσωπείς το κόμμα που έριξε «μαύρο» στην ΕΡΤ ή να το παίζεις τιμητής των πάντων… κάτι δεν πάει καλά!

Και προφανώς κάτι δεν πάει καλά εξ ου και ο θόρυβος για τα πολιτικά παιχνίδια και τους ανοιχτούς διαύλους με την Πειραιώς που ξέσπασε στο ραδιομέγαρο! Αλλά έτσι είναι αυτά, άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη.

The post Η διπλή ανακοίνωση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ, ο αδιάβαστος Μακάριος appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα