Η δεύτερη θέση του δελτίου ειδήσεων του MEGA κράτησε Παναγιωτόπουλο και Τρέμη στην Αθήνα

Η μείωση της παρουσίας των σχολιαστών και η 7ετή πρωτιά

Παρά τις αργίες των ημερών, τόσο ο διευθυντής ειδήσεων του MEGA, Χρήστος Παναγιωτόπουλος όσο και η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου, Όλγα Τρέμη, παραμένουν στο κανάλι και εργάζονται, αποδεικνύοντας το focus και την προσοχή που επιδεικνύουν για την πορεία των ειδήσεων του καναλιού. Σε πρώτη φάση, με διακριτικές αλλαγές, επιχειρούν να αντιμετωπίσουν την απώλεια της πρώτης θέσης τον Δεκέμβριο,

μεταξύ των κεντρικών δελτίων ειδήσεων και πιο συγκεκριμένα, μειώνοντας δραστικά την παρουσία των σχολιαστών και ενισχύοντας το περιεχόμενο του δελτίου, με κοινωνικά ρεπορτάζ. Μπορεί λόγω γιορτών να μην είναι ορατή (δια γυμνού οφθαλμού), η απουσία σχολιαστών (ακόμη και των αναπληρωματικών), αλλά η απουσία τους είναι γεγονός, όπως και ο χρόνος που αφιερώνει πλέον το δελτίο ειδήσεων για σχόλια. Και φυσικά δεν αναφερόμαστε στις περιπτώσεις των Πρετεντέρη και Τσίμα που απουσιάζουν με άδεια, αλλά στους αναπληρωματικούς, όπως για παράδειγμα ο Μανώλης Κάψης του οποίου έχει μειωθεί η παρουσία στο δελτίο!

Ωστόσο, σημειώνεται ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA για επτά συνεχόμενα έτη παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων των τηλεθεατών, όπως αποδεικνύει και το δελτίο τύπου του καναλιού που ακολουθεί: «Πρώτη επιλογή των τηλεθεατών για την ενημέρωσή τους το 2013 ήταν και πάλι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, γεγονός που του δίνει για 7η συνεχή χρονιά την πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης (συνεχή πρωτιά από το έτος 2007-τα στοιχεία είναι διαθέσιμα από τον Απρίλιο του 1992) και επιπλέον αδιάλειπτη πρωτιά για τις τελευταίες 8 σεζόν.

Με μέσο όρο 23,4%, τις καθημερινές για το έτος 2013, οι Ειδήσεις του MEGA «κλείδωσαν» την πρωτιά, σημειώνοντας διαφορά 4 μονάδων από το δεύτερο στην κατάταξη ΑΝΤ1».

Keywords
Τυχαία Θέματα