Γιατί Φώφη και Σταύρος τρέμουν τον Καμίνη

Το βασανάκι της κεντροαριστεράς

Οι γνωρίζοντες εις βάθος το ρεπορτάζ για τις κινήσεις που γίνονται προκειμένου να ανασυνταχθούν και να συμπορευθούν οι δυνάμεις της κεντροαριστεράς, βλέπε ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις… Αναγνωρίζουν ότι πέρα από τα παιχνίδια, τα καμώματα, αλλά και τις προσωπικές στρατηγικές των ηγεσιών των δυο κομμάτων… Αυτό που λείπει για να συμπαρασύρει τα πάντα στο διάβα του είναι το «πρόσωπο» εκείνο που θα πάρει επάνω του την υπόθεση, αλλά θα εμπνεύσει και τον κόσμο να τον ακολουθήσει

για ένα νέο ξεκίνημα.

Και το πρόσωπο αυτό δεν είναι ούτε η Φώφη Γεννηματά ούτε ο Σταύρος Θεοδωράκης που βιάστηκε να υποβάλλει υποψηφιότητα, ζητώντας μάλιστα οι πολίτες που θα αναδείξουν τον νέο ηγέτη να είναι τουλάχιστον 200.000. Φυσικά το τελευταίο δεν είναι παράλογο… Αφού για να υπάρξει μια μίνιμουμ νομιμοποίηση το εκλογικό σώμα – όντως, δεν μπορεί να είναι μικρότερο αυτού του αριθμού.

Ωστόσο οι γνωρίζοντες το συγκεκριμένο πολιτικό χώρο πιστεύουν ότι το «πρόσωπο» αυτό υπάρχει και είναι ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης. Άφθαρτος, σύγχρονος, μορφωμένος, συγκροτημένος και με ξεκάθαρο πολιτικό λόγο και στίγμα. Ένα πρόσωπο – κατά τους opinion leaders, που έχει δοκιμαστεί με εξαιρετική επιτυχία και που μπορεί να εμπνεύσει τους πολίτες της κεντροαριστεράς… Ένα πρόσωπο χωρίς βαρίδια ή αρνητικούς συμβολισμούς από το παρελθόν. Στοιχεία που για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, δεν πληρούν ούτε η Φώφη Γεννηματά ούτε ο Σταύρος Θεοδωράκης!

The post Γιατί Φώφη και Σταύρος τρέμουν τον Καμίνη appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα