Γεωργιάδης: Δε θα είμαι υποψήφιος στο Δήμο Αθηναίων ούτε μία στο εκατομμύριο

Έκλεισε κάθε θέμα υποψηφιότητάς του στο Δήμο Αθηναίων ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ 100,3 τόνισε πως δεν θα είναι υποψήφιος «ούτε μία στο εκατομμύριο», τονίζοντας ότι έχει πάρα πολλές ευθύνες στο υπουργείο Υγείας.

Κληθείς να σχολιάσει τις φήμες για υποψηφιότητα της Φωτεινής Πιπιλή στο Δήμο Αθηναίων, είπε ότι αν και η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρεται για το Δήμο, «την πάω πάρα πολύ την Φωτεινή, έχει αυτοδιοικητική εμπειρία, τη θεωρώ από τους πολύ καλούς βουλευτές».

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και στην υποψηφιότητα Καρυπίδη για τη Δυτική Μακεδονία, είπε ότι αναδεικνύει πόσο προβληματικό κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και «πόσο θα μπλέκαμε αν είχε να διαχειριστεί σοβαρά θέματα».

«Άλλο να υπάρχουν αντάρτες και διαφωνίες σε ένα κόμμα και άλλο να σφάζονται μεταξύ τους. Εδώ γίνανε από δυο χωριά χωριάτες» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην χθεσινή δήλωση της γερμανίδας βουλευτου κα. Ροτ, του κόμματος Die Linke, σημείωσε ότι η κα Ροτ είπε τα εξής «το καλοκαίρι ήμουν στη Σκιάθο και πρόσεξα ότι το λιμάνι της ήταν γεμάτο πολυτελή κότερα. Συνεπώς λεφτά έχετε και εάν προσθέσουμε και τα δισ. ευρώ που βγήκαν από τη χώρα σας στην Ελβετία, δεν έχετε κανένα πρόβλημα να πληρώσετε. Η Γερμανία δεν προτίθεται να δώσει ούτε ένα ευρώ για το χρέος».

«Ο πιο βασικός σύμμαχος του Αλέξη Τσίπρα στην Ευρώπη μας λέει ότι η Γερμανία δε θα δώσει ούτε ένα ευρώ για το χρέος σας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε πως οι δηλώσεις του κ. Τσίπρα ότι θα σκίσει το μνημόνιο και θα κλείσει κόσμο στη φυλακή, πλήττει την προσπάθεια της χώρας να ορθοποδήσει.

Αναφερόμενος στον ΕΟΠΥΥ έκανε λόγο για μία μεγάλη μεταρρύθμιση στον τομέα της υγείας, που την σταματούσαν κάθε φορά τα συμφέροντα και τόνισε ότι η κυβέρνηση πέρασε το σχετικό νομοσχέδιο βγαίνοντας ενισχυμένη και τονισε ότι ο ΕΟΠΥΥ θα συνεχίσει πλέον ως αγοραστής υπηρεσιών υγείας και δεν θα έχει διπλό ρόλο.

Ανέφερε ότι σε ενα μήνα θα έχουμε περίπου το δημόσιο σύστημα παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Για τα γενόσημα φάρμακα είπε ότι είναι εξωφρενικό που δεν γράφονται και διερωτήθηκε αν προτιμούμε να μας κλέβουν.
Πηγή skai.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα