Γεύσεις στη φύση

Πρεμιέρα – με τον Βαγγέλη Δρίσκα την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στις 14.00 μ.μ. στον Σκάι

Δελτίο Τύπου: Μετά από τρία χρόνια πετυχημένων εκπομπών, η πιο χρωματιστή κουζίνα της ελληνικής τηλεόρασης, περιτριγυρισμένη από την ασύγκριτη ομορφιά της φύσης επιστρέφει με νέα επεισόδια και δίνει χρώμα στα Κυριακάτικα μεσημέρια μας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά!

Στο 1ο επεισόδιο της 4ης χρονιάς «Γεύσεις στη Φύση», ο Βαγγέλης Δρίσκας ξεκινά με μάθημα μαγειρικής: μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά για να φτιάξουμε εύκολα

και γρήγορα την τέλεια ζύμη για φρέσκα ζυμαρικά και τα πιο απίθανα σπιτικά ραβιόλι γεμιστά με σπανάκι και τυριά.
Στο ίδιο επεισόδιο μας δείχνει πώς να εντυπωσιάσουμε με αφράτα μπουρεκάκια μελιτζάνας με τυριά και σαλάμι, τυλιγμένα σε τραγανό κανταΐφι αλλά και πως θα ψήσουμε στην εντέλεια ζουμερά αρνίσια παϊδάκια με σάλτσα χωριάτικης σαλάτας.
Φέτος όμως ο Βαγγέλης Δρίσκας βάζει ακόμη ένα στοίχημα: Να αποδείξει πως η ζαχαροπλαστική μπορεί να είναι απολαυστική, φτιάχνοντας τα πιο εύκολα και εντυπωσιακά γλυκά με λίγα υλικά και ακόμη λιγότερες κινήσεις. Το πιο εύκολο σοκολατένιο σουφλέ με κράνμπερις και η εντυπωσιακή λεμονάτη μους με 3 υλικά είναι μόνο η αρχή.

Και αυτή την Κυριακή, διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.

Κάθε Κυριακή στις 14:00μμ απολαμβάνουμε “Γεύσεις στη φύση » με τον Βαγγέλη Δρίσκα!

The post Γεύσεις στη φύση appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα