Έξαλλος ο Ανδρουλάκης με τον Κυριάκο για τη στήριξη του Σταύρου στην Κρήτη

Ο ένας από το Ηράκλειο, ο άλλος από τα Χανιά. Ο ένας ευρωβουλευτής κι άλλος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης. Και οι δυο υποψήφιοι για την προεδρία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς. Ο λόγος για τον νεαρό Νίκο Ανδρουλάκη και τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.

Παλαιότερα οι σχέσεις των δυο ανδρών ήταν εξαιρετικές και σε μεγάλο βαθμό προνομιακές…

Αν και δεν έχουν αλλάξει πολλά ως προς την εκτίμηση που τρέφει ο ένας για τον άλλον, όσο προχωράει η διαδικασία εκλογής αρχηγού, το κλίμα μεταξύ των δυο τείνει να δηλητηριαστεί!

Και σε αυτό έχουν συμβάλει κάποιες φήμες που θέλουν τους ανθρώπους του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη (που επίσης έλκει την καταγωγή του) να έχουν εντολή για στήριξη της υποψηφιότητας του Σταύρου Θεοδωράκη στην εκλογή για αρχηγό του νέου φορέα της κεντροαριστεράς!

Αφού λοιπόν θυμίσουμε ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού στις τελευταίες εκλογές αν και υποψήφιος στην πατρίδα του τα Χανιά δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής (για λόγους που έχουν αναλυθεί εκτενώς σε παλαιότερα ρεπορτάζ)… Διότι ακριβώς πολλοί συντοπίτες του ήταν εξαιρετικά δυσαρεστημένοι απέναντι του και παραμένουν… Ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και οι στενοί συνεργάτες του – ειδικά όσοι κατάγονται από τη μεγαλόνησο, έχουν γίνει αποδέκτες της ανησυχίας του επικεφαλής του Ποταμιού για τις επιδόσεις του στην Κρήτη και τις έχουν συμμεριστεί … Δηλαδή να μην επαναληφθεί το φιάσκο ή το κάζο (ο καθένας διαλέγει ό,τι θέλει) του Σεπτεμβρίου του 2015 που δεν τον ψήφισαν ούτε οι συγχωριανοί του, με αποτέλεσμα να διαλέξει την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης… Για όλους αυτούς λοιπόν τους λόγους, δηλαδή τον εξής έναν: να μην ξευτιλιστεί για δεύτερη φορά μέσα στην πατρίδα του, λέγεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει γραμμή να στηριχθεί ο Σταύρος!

Όπως είναι φυσικό όμως και λόγω εντοπιότητας ο έτερος κρητικός υποψήφιος Νίκος Ανδρουλάκης έχει πληροφορηθεί για την ανάμιξη της ΝΔ και προσωπικά του αρχηγού της Κυριάκου Μητσοτάκη που έχει δώσει εντολή για «δαγκωτό» Σταύρο και έχει γίνει έξω φρενών!

The post Έξαλλος ο Ανδρουλάκης με τον Κυριάκο για τη στήριξη του Σταύρου στην Κρήτη appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα