ΕΣΡ (Ελληνες Συνταξιούχοι Ραδιοτηλεόρασης)

Γράψαμε προηγούμενο άρθρο για την υποχώρηση της πολιτικής απέναντι στο οικονομικο-μιντιακό σύστημα και τώρα η υποχώρηση συνεχίζεται και απέναντι στην εξέλιξη και την τεχνολογική πρόοδο. Ολες οι προτάσεις των κομμάτων ειτε αυτές που απορρίφθηκαν είτε εκείνες που βρίσκονται στο τραπέζι αφορούν ανθρώπους από 70 χρονών και πάνω με την πλειοψηφία να μην έχει σχέση με αυτό που λέμε τηλεοπτικό προϊόν. Το να είσαι συνταξιούχος δημοσιογράφος που έχει εργαστεί στις εφημερίδες δεν μπορεί να είναι κριτήριο για να ασχοληθείς διοικητκά με την τηλεόραση ένα μήνα πριν την έλευση του 2017 στην

εποχή του streaming, του HD, της ανάλυσης 4Κ και της μετάδοσης τηλεοπτικής εικόνας και ήχου από σε κινητά και tablets. ΟΚ. Ο Ροδόλφος Μορώνης είναι πολύ σεβαστή προσωπικότητα με εμπειρία σχετικά πρόσφατη στα της τηλεόρασης αλλά και πάλι πραγματικά χωρίς ίχνος ηλικιακού ρατσισμού ο άνθρωπος είναι 73 ετών. Δηλαδή δεν μπορούν τα κόμματα να προτείνουν το καθένα ένα μείγμα νέων ανθρώπων με γνώσεις στην τηλεοπτική βιομηχανία αλλά και τη σύγχρονη τεχνολογία που την πλαισιώνει, ανθρώπους που θα έχουν την όρεξη και το όραμα να πάνε το πράγμα λίγο πιο μπροστά; Πρέπει απαραιτήτως και σε μια ανεξάρτητη αρχή με τόσο εξειδικευμένο αντικείμενο να γίνει στελέχωση από συνταξιούχους πολιτικούς, συνταξιούχους δημοσιογράφους και γενικά συνταξιούχους; Και τα προηγούμενα συμβούλια του ΕΣΡ στην ίδια λογική κινούνταν. Καταξιωμένοι μεν άνθρωποι αλλά κατά βάση συνταξιούχοι.

Η πιο σοβαρή πρόταση η αλήθεια είναι ότι έγινε από το Ποτάμι αλλά ο Γ. Αναστασάκος (αν και αυτός είναι άνω των 60 ετων) μπορεί να γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα της τηλεόρασης στην Ελλάδα αλλά η πολύχρονη θητεία του στην AGB έχει φορτιστεί αρνητικά, ενώ δεν θα λέγαμε ότι οι επιλογές του στη συνέχεια ως τηλεσχολιαστής ή ως σύμβουλος πολιτικών προσώπων ήταν ιδιαίτερα πετυχημένες.

The post ΕΣΡ (Ελληνες Συνταξιούχοι Ραδιοτηλεόρασης) appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα