Επικριτικός αναγνώστης

Αγαπητή κυρία Δημητρακοπούλου,

διάβασα το άρθρο σας με τιτλο «Ο Χατζηνικολάου βρήκε τρόπο να ανεβάσει τις κυκλοφορίες των εφημερίδων του» όπως άλλωστε κάθε άρθρο σας στο enimerosi24.gr

Μια καλόπιστη παρατήρηση έχω να κάνω. Ξεχάσατε να θυμίσετε στον κ. Χατζηνικολάου, ότι όταν εξέδωσε την εφημερίδα του επαίρετο από ραδιοφώνου ότι είναι η μοναδική εφημερίδα η οποία δεν έχει κουπόνια, cd και βιβλία.

Και σας ερωτώ: Θυμάστε εσείς τα τελευταία 4 χρόνια μια διαφήμιση της Real News

να προαναγγέλλει έστω μια δημοσιογραφική αποκλειστικότητα της εφημερίδας; Εγώ πάντως, όχι! Θυμάμαι ωστόσο τις διαφημίσεις για τα cd και τα dvd των άρτι τεθνεώτων καλλιτεχνών και τους άπειρους τσελεμεντέδες. Ουτε σε αυτό δεν κατάφερε τελικά να ξεχωρίσει από τους «ανταγωνιστές» του ο κ. Χατζηνικολάου. Να διαλαλήσει το εμπόρευμά του… που κανονικά θα έπρεπε να ειναι η αποκλειστική είδηση και όχι το cd και οι συνταγές για κεφτέδες αγιορίτικους.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε να διαβάσετε το μήνυμά μου

Με εκτίμηση
Ενας αναγνώστης σας

Σημείωση Enimerosi24: Δημοσιεύουμε το συγκεκριμένο mail, επειδή ο λόγος του αναγνώστη έχει επιχείρημα και δεν είναι υβριστικός. Διαφωνούμε όμως, διότι οι εφημερίδες του Νίκου Χατζηνικολάου είναι πρωταθλήτριες στις αποκαλύψεις. Τζοχατζόπουλος, υποβρύχια… δεκάδες, μακρύς κατάλογος.

The post Επικριτικός αναγνώστης appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα