Επεισόδια στην Ιριδα

Αν και τα κυριακάτικα φύλλα έκλεισαν την Πέμπτη το βράδυ και τυπώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής για να προλάβουν την απεργία εντούτοις οι εκδότες είχαν να ξεπεράσουν και το σκόπελο της διανομής, αφού αυτή έπρεπε να γίνει το βράδυ της Παρασκευής, στο μέσο δηλαδή της απεργιακής κινητοποίησης. Οι συνδικαλιστές έσπευσαν, όπως είχαν κάνει και στην προηγούμενη απεργιακή κινητοποίηση, στα τυπογραφεία για να μην τυπωθούν τα φύλλα την Πέμπτη, αλλά αυτό δεν το κατάφεραν. Ομως έκαναν το ίδιο και πιο οργανωμένα αυτή τη

φορά στη διαδικασία της διανομής καταφέρνοντας σε πρώτη φάση να μπλοκάρουν στο χώρο των τυπογραφείων της Ιριδας τα φορτηγά που είχαν φορτωμένα ορισμένα από τα κυριακάτικα φύλλα, όσα δηλαδη τυπώνονται στην Ιριδα. Για αυτό η ΕΣΗΕΑ έστελνε όλη τη νύχτα sms στα μέλη της ζητώντας να πάνε στην Ιριδα για να ενισχύσουν το μπλόκο. Κάποια στιγμή οι εκδότες ζήτησαν τη συνδρομή της αστυνομίας και αποφασίστηκε να πάνε τα ΜΑΤ για να δώσουν τη… λύση. Την ώρα που γράφαμε αυτές τις γραμμές δεν είχε αποσαφηνιστεί τι θα γίνει τελικά. Αν δηλαδή θα κυκλοφορήσουν το Σάββατο το πρωί τα Κυριακάτικα φύλλα ή όχι αφού στο τελευταίο της μήνυμα η ΕΣΗΕΑ ζητούσε ενισχύσεις για να γίνουν μπλόκα και το Σάββατο το πρωί.

ΥΓ: Τελικά είχε δίκιο η αστυνομία που δήλωσε αδυναμία να περιφρουρήσει τον τελικό του κυπέλλου έστω και σε άδειο γήπεδο. Επρεπε να περιφρουρήσει την… αναμέτρηση εκδοτών-συνδικαλιστών. Απίστευτη χώρα!
UPDATE: Οπως μαθαίνουμε έστω και μετεμποδίων και με τη συμβολή της αστυνομίας τα κυριακάτικα φύλλα πηγαίνουν με σημαντική καθυστέρηση βέβαια στους προορισμούς τους.

The post Επεισόδια στην Ιριδα appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα