Επανωτές συσκέψεις για το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ

Σε ρόλο «αντι-Τράγκα» Πορτοσάλτε – Παπαδημητρίου

Συσκέψεις επί συσκέψεων πραγματοποιεί καθημερινά ο Γιάννης Σπανολιός στον ΣΚΑΙ για την τύχη του ραδιοφώνου που βρίσκεται σε πτώση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι κινήσεις που γίνονται δεν έχουν, ούτε στόχο ούτε κατεύθυνση, ενώ η διευθυντική ομάδα φαίνεται να έχει αυτοπαγιδευθεί σε μια λογική ξεπερασμένη και με κινήσεις πανικού αναζητά εύκολες και γρήγορες λύσεις. Χαρακτηριστική είναι η συμπεριφορά του πρωινού δίδυμου Πορτοσάλτε – Παπαδημητρίου

που υποδύονται ανεπιτυχώς τον ραδιοφωνικό «αντι-Τράγκα», ενώ παράλληλα ψάχνουν προς λάθος κατεύθυνση ένα δημοφιλές πρόσωπο στην κοινωνία για να «απαντήσουν» στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον REAL FM.

Το πρόβλημα όμως, είναι η γραμμή που ακολουθεί ο ραδιοφωνικός ΣΚΑΙ 100.3 και η στάση του στα μεγάλα θέματα, που έδιωξε τους ακροατές προς άλλες κατευθύνσεις … Για αυτό ο προσεκτικός ακροατής παρατηρεί όταν τελειώνει το εν λόγω δίδυμο έχοντας βάλει φωτιά στα… τόπια, αναλαμβάνει ο Παύλος Τσίμας για να ισορροπήσει την κατάσταση!

Τέλος δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει τη λογική που ο Άρης Πορτοσάλτε έχει στελεχώσει στον σταθμό, η οποία αποπνέει έντονα το άρωμα του ελέγχου και της καθοδήγησης!

The post Επανωτές συσκέψεις για το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα