Ενδιαφέρον Σαββίδη για την απόκτηση του 51% του ΠΗΓΑΣΟΥ

Εξαιρετικά συχνές οι συναντήσεις με Φώτη Μπόμπολα

Κωδικοποιώντας το ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για την αγορά των ελληνικών media… δύο φαίνεται να είναι οι στόχοι του επιχειρηματία… οι οποίοι στην ουσία, περνούν ο ένας μέσα από τον άλλον.

Για αυτό το σκοπό άλλωστε είναι και εξαιρετικά συχνές οι συναντήσεις του με τον ισχυρό άνδρα του ΠΗΓΑΣΟΥ Φώτη Μπόμπολα το τελευταίο διάστημα. Οι δύο άνδρες έχουν αποκτήσει μια πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ τους και αυτό διευκολύνει τις συζητήσεις τους για την προώθηση των σχεδίων τους στα ΜΜΕ.

Επί

της ουσίας λοιπόν, ο Ιβάν Σαββίδης έχει εκφράσει το έντονο ενδιαφέρον του για την είσοδό του στον ΠΗΓΑΣΟ αποκτώντας το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρίας, δηλαδή ένα ποσοστό της τάξης του 51% που θα του επιτρέπει να έχει τον απόλυτο έλεγχο.

Ωστόσο το ενδιαφέρον του ομογενούς επιχειρηματία για τον ΠΗΓΑΣΟ και την απόκτηση του 51%, εντάσσεται σε ένα μεγαλύτερο σχέδιο για τη δημιουργία ενός μιντιακού κολοσσού, δηλαδή ενός υπέρ ομίλου ΜΜΕ που κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις θα μπορούσε να περιλαμβάνει τον ΔΟΛ και φυσικά το MEGA.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται και μένει να αποδειχθεί αν θα έχουν αίσιο τέλος… μιας και ο κλάδος των ΜΜΕ που έχει πληγεί όσο λίγοι από την οικονομική κρίση, έχει ανάγκη από νέες και υγιείς επιχειρηματικές προσπάθειες για να ανασυγκροτηθεί και να αναζωογονηθεί!

The post Ενδιαφέρον Σαββίδη για την απόκτηση του 51% του ΠΗΓΑΣΟΥ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα