Εκλογές το 2014 με πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά κυβέρνηση ΝΔ βλέπει ο Economist

Δεν ξέρω γιατί ο… Economist προβλέπει πρόωρες εκλογές (ε;) στην Ελλάδα μέσα στο …2014(!) και πιθανότατα μαζί με τις ευρωεκλογές…Παρ’ όλα αυτά χαρακτηρίζει ως «ομοιογενή» την κυβέρνηση Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ και εκτιμάει πως «είναι μικρότερες οι πιθανότητες κοινοβουλευτικής ανταρσίας!

Ο Economist

προφητεύει…πρόωρες εκλογές μέσα στο 2014 και εκτιμάει πως στη χώρα μας υπάρχει ήδη πολιτική αστάθεια, την οποία βασίζει: «στην κατακερματισμένη πολιτική σκηνή, τις συχνές κοινωνικές (…πού τις είδαν;) ταραχές και τις οικονομικές δυσκολίες εν μέσω αυστηρής δημοσιονομικής λιτότητας».

Ως πλέον πιθανή ημερομηνία θεωρεί την ημέρα των ευρωεκλογών, θεωρώντας πως θα γίνουν και εθνικές εκλογές την ίδια ημέρα!

Το Economist θεωρεί πως το βράδυ των εκλογών θα… πανηγυρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα βγει πρώτο κόμμα αλλά…

Κυβέρνηση όμως θα σχηματίσει και πάλι η Ν.Δ !

Κυβέρνηση θα σχηματίσει και πάλι η Ν.Δ, γιατί ο Economist εκτιμάει πως… ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσει να βρει… συμμάχους ώστε να σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας.

Σενάρια…λέμε εμείς που τίποτα δεν επαληθεύουν τη σημερινή πραγματικότητα αφού ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ προηγείται.. με τουλάχιστον 1% μετά και τα όσα συνέβησαν με τον Κουβέλη…

Μάλλον βολεύει κάποιους η εκλογολογία στην Ελλάδα και το Εξωτερικό ο… νοών νοείτω!

Nίκος Κούτρικας

Οικονομικός συντάκτης

μέλος της ΕΣΗΕΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα