«Έφυγε» ο Γιάννης Δεϊμέζης

Ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια του συναδέλφου Γιάννη Δεϊμέζη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή, σήμερα το πρωί, από ανακοπή καρδίας, σε ηλικία 59 ετών.

Ο Γιάννης Δεϊμέζης γεννήθηκε στην Πάτρα το 1956. Σπούδασε στην Ανώτερη Σχολή Στελεχών Επιχειρήσεων στην Πάτρα

και από πολύ νεαρή ηλικία άρχισε να εργάζεται ως δόκιμος δημοσιογράφος σε διάφορες εφημερίδες της Πάτρας.

Από το 1976 μέχρι το 1983 εργάστηκε στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Αλλαγή», αρχικά ως ρεπόρτερ και στη συνέχεια ως υπεύθυνος ύλης. Από το 1978 έως το 1981 εργάστηκε στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Εθνικός Κήρυκας Πατρών». Το 1985 εργάστηκε ως ρεπόρτερ και εκφωνητής στην εκπομπή της ραδιοφωνίας της ΕΡΤ2 «Με τον πρωϊνό καφέ». Από τον Ιούλιο του 1985 μέχρι τον Μάρτιο του 1987 εργάστηκε ως συντάκτης στην καθημερινή εκπομπή της ραδιοφωνίας της ΕΡΤ2 «Το καθημερινό μας καλειδοσκόπιο». Από τον Απρίλιο του 1987 εργάστηκε στη σύνταξη της Διεύθυνσης Ειδήσεων και Επικαίρων της Τηλεόρασης της ΕΡΤ2 ως εσωτερικός συντάκτης.

Η τελευταία εργασία του ήταν στο Υπουργείο Τύπου, όπου ανέλαβε υπηρεσία το 1992 και παρέμεινε μέχρι το 2014, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε. Είχε μεσολαβήσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο, από το 2007 τον κράτησε σε μακροχρόνια αναρρωτική άδεια.

Ο Γιάννης Δεϊμέζης υπήρξε ένας καλός συνάδελφος, ο οποίος εργάστηκε με συνέπεια και ήθος και ήταν πολύ αγαπητός σε όσους τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του. Τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του αντιμετώπισε με θάρρος και αξιοπρέπεια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται την οικογένεια και τους οικείους του και αποχαιρετά έναν ακόμη εκλεκτό συνάδελφο, που «έφυγε» από κοντά μας πρόωρα.

Η κηδεία του Γιάννη Δεϊμέζη θα γίνει αύριο Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015, στις 11:15 π.μ., στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών.

The post «Έφυγε» ο Γιάννης Δεϊμέζης appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα