Έχουν ζήτηση και γίνεται συζήτηση

Μπορεί ο Μάιος στο μακρινό παρελθόν να σηματοδοτούσε την έναρξη των συζητήσεων για τις τηλεοπτικές μετεγγραφές της επόμενης σεζόν και η βροχή των προτάσεων να προκαλούσε ράλι τιμών στον τηλεοπτικό χρηματιστήριο… Σήμερα όμως δεν υπάρχει, ούτε τηλεοπτική βιομηχανία, ούτε τηλεοπτικό χρηματιστήριο! Παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμη κάποιοι που λειτουργούν με όρους του παρελθόντος, κάνοντας διαρροές… Αν πιστέψουμε το Διαδίκτυο, αλλά και κάποιες επώνυμες στήλες σε έντυπα, αυτές τις ημέρες πρέπει να γίνεται συνωστισμός στο STAR για την πρωινή ζώνη

του καναλιού! Μάλιστα κατά έναν περίεργο λόγο οι αποδέκτες των προτάσεων είναι πάντα οι ίδιοι! Έτσι, μαθαίνουμε ότι το κανάλι της Κηφισιάς δίνει γη και ύδωρ για να αποκτήσει, άλλοτε τη Μαίρη Συνατσάκη, άλλοτε τη Σίσσυ Χρηστίδου και άλλοτε τη Ράνια Θρασκιά… Ενίοτε μπαίνει σφήνα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, εναλλάξ με την Κατερίνα Καινούργιου και πάει λέγοντας και ενδεχομένως κλαίγοντας!

Δυστυχώς όχι για αυτές, αλλά για τους εργαζόμενους… Διότι το STAR δεν έχει πρόθεση να προσθέσει νέα βάρδια τεχνικών για να επιστρέψει στον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης!

The post Έχουν ζήτηση και γίνεται συζήτηση appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα