Έχει επιστρέψει η ομαλότητα στη μισθοδοσία του ΔΟΛ

Κάθε 15νθήμερο οι εργαζόμενοι εισπράττουν το μισθό τους

Ξαφνικά στον ΔΟΛ έχει επιστρέψει η ομαλότητα της μισθοδοσίας και οι εργαζόμενοι στα έντυπα και τα υπόλοιπα Μέσα του οργανισμού πληρώνονται πλέον κανονικά! Τόσο κανονικά που έχουν γίνει πρότυπο… για περιπτώσεις όπως είναι οι εργαζόμενοι του MEGA που επίσης επιζητούν – τηρουμένων των αναλογιών, να βρεθεί μια αντίστοιχη φόρμουλα, προκειμένου κι αυτοί να αμείβονται.

Εκεί λοιπόν που

η ιδιοκτησία τους όφειλε περί τους έξι μισθούς… ξαφνικά πληρώνονται πιο κανονικά και από έντυπα που υποτίθεται δεν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του ΔΟΛ! Συγκεκριμένα από την ημέρα που το Δικαστήριο αποφάσισε να αφήσει ανοικτό ένα λογαριασμό… δηλαδή από το Φεβρουάριο, οι εργαζόμενοι στο συγκρότημα έχουν πληρωθεί κανονικά και τα τρία 15νθήμερα χωρίς καμία καθυστέρηση! Σε αντίθεση με τις περισσότερες επιχειρήσεις Τύπου που πληρώνουν πλέον με καθυστέρηση από έναν έως τρεις μήνες!

Ήδη με το σημερινό 15νθήμερο που αναμένεται να καταβληθεί, έχουν εξοφληθεί κανονικά οι δύο μήνες, Φεβρουάριος και Μάρτιος… Ενώ μέσα στο επόμενο 10ήμερο υπολογίζεται ότι θα εισπράξουν και το δώρο του Πάσχα!

The post Έχει επιστρέψει η ομαλότητα στη μισθοδοσία του ΔΟΛ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα