Δικαίωση

Πάντως αν στο ελάχιστο όλοι αυτοί οι TV journalists που γρονθοκοπούν με εξαιρετικό ζήλο τώρα τον Τσίπρα για την γκάφα του να πει Ολανδρέου τον Ολάντ, είχαν ασχοληθεί τόσα years με τις κυβερνήσεις που είχαμε και το θεάρεστο έργο τους, πραγματικά δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτά τα χάλια! Τέτοιο στενό μαρκάρισμα και άγρια κριτική για president κόμματος, από το σύνολο των presenters, δεν έχουμε ξαναδεί! Όπως και να το κάνεις είναι amazing! Έχουνε απασφαλίσει! 

Δείξτε

του πού να κοιτάει
Με την ευκαιρία, διότι θα αλλάξουμε subject στη συνέχεια, ας πει κάποιος στον Αναστασάκο του Ευαγγελάτου να κοιτά μέσω του παραθύρου και να μην γυρνά όλη την ώρα δίπλα του, για να απευθύνεται στον presenter. Τηλεόραση κάνει τρομάρα του! 

Αλήθειες
Στο θέμα μας now. Αν θέλουμε να το προσεγγίσουμε ακομπλεξάριστα και να το δούμε όσο γίνεται πιο αντικειμενικά, ε, guys μου, ξεχωρίζει τρελά η Μενεγάκη! Α, τώρα την truth μας να μην την καταθέσουμε; Εντελώς ειλικρινέστατη χθες στην εμφάνιση της στον Θέμο Αναστασιάδη. Δεν έχουμε λόγια, το woman ανεμοστροβιλίζει άφθονη ποιότητα! Ως άνθρωπος και tv προσωπικότητα… 

Σωστή
Αν εξαιρέσουμε το performance της (διότι για τέτοιο επρόκειτο) την Δευτέρα εκείνη μετά την ανακοίνωση του χωρισμού (που είχε βγει με τα μαύρα και αναστέναζε) πραγματικά όλος ο υπόλοιπος χειρισμός των καταστάσεων, ήταν άψογος. Στο κάτω κάτω; Αυτό αποδεικνύει ο χρόνος! Αδιάψευστος μάρτυρας! Οι κινήσεις της, τα βήματα της, η τωρινή της εικόνα. Τα answers της χθες είχαν αλήθεια και σε καθήλωναν! Και ο καιρός, αν μη  τι άλλο την έχει δικαιώσει! Στα everything! 

Για όνομα
Τώρα ελάτε βρε guys μου, να σοβαρευτούμε. Έχουμε καμιά άλλη αξιόλογη τηλεπερσόνα στο country; Και μη μας πείτε καμιά Σκορδά, διότι θα φρίξουμε! Που έχουν αρχίσει και βγάζουν ως ζεύγος τέτοια trashαριά, απιστεύτου! Νια νια αν μη τι άλλο έχουν γίνει! 

Μας πείσατε  
Today μάλιστα είχε την πλάκα του. Σχολίασε η wife στο Πρωινό mou μόνο το κομμάτι με την φιλία που έσπασε της Μενεγάκη με Μπαλατσινού και γενικώς ήταν λιγομίλητη. Τι να πει; Για την καρακατινιά που έβγαζε από το Alter, αναλύοντας εξονυχιστικά την κάθε λεπτομέρεια του divorce για μήνες; Το είχανε ανατινάξει! Και τώρα το παίζει κιουρία, που ασχολείται τόσο, όσο! Λες και το Mega είναι ο Πηνειός που ξεπλένει στο άστραμμα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα