Διάρκεια μισής ώρας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Οι παραδοσιακοί συνομιλητές του αντιπροέδρου του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Θοδωρή Κυριακού γνωρίζουν τις απόψεις του για τη θέση των δελτίων ειδήσεων σε ένα σύγχρονο – αμερικανικού τύπου – τηλεοπτικό σταθμό, όπως φιλοδοξεί να είναι το κανάλι του Αμαρουσίου. Στην ουσία όλοι ομολογούν ότι το αφεντικό του ΑΝΤ1 θα προτιμούσε αν ήταν στο χέρι του ο σταθμός να μην φιλοξενεί δελτία. Η συγκεκριμένη άποψη του Θοδωρή Κυριακού δεν είναι καινούργια… Από παλιά

ο ισχυρός άνδρας του ομίλου υποστηρίζει στους συνομιλητές του ότι ο μόνος λόγος που έχει δελτία ειδήσεων είναι επειδή το επιβάλει η ελληνική νομοθεσία για να διαθέτει άδεια πανελλαδικής εμβέλειας.

Κάτω από αυτό το πρίσμα και στο πλαίσιο συρρίκνωσης του καναλιού το επόμενο βήμα του Θοδωρή Κυριακού είναι η μείωση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Λέγεται ότι από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν η διάρκειά του θα μειωθεί κατά μισή ώρα και παράλληλα θα περιοριστούν δραστικά τα ρεπορτάζ. Προς αυτή την κατεύθυνση, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το καλοκαίρι για να αποφευχθούν απεργίες ή άλλες αντιδράσεις, η διοίκηση θα προχωρήσει σε απολύσεις δημοσιογράφων και τεχνικών που απασχολούνται στη σύνταξη του δελτίου, δεδομένου ότι οι ανάγκες θα περιοριστούν στο ελάχιστο.

The post Διάρκεια μισής ώρας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα