Δεν τον έφθανε η ρετσινιά της διαπλοκής έχει και την Ντόρα

Από την αντιπολίτευση με «ΒΗΜΑ», «ΝΕΑ» και Αρκά στα non paper της ΕΙΤΗΣΕΕ

Αν η κυβέρνηση κινδυνεύει περισσότερο από τον «πληγωμένο» καναλάρχη παρά από το συνταξιούχο που πήγε στο ΑΤΜ και βρήκε μικρότερη σύνταξη… Η ΝΔ του Κυριάκου κινδυνεύει από την αδελφή του… Και ως γνωστόν η υπονόμευση από τα μέσα είναι χειρότερη!

Δεν φθάνει που στη συνείδηση των πολιτών έμεινε η εντύπωση ότι το κόμμα επί των ημερών του σύρθηκε

από τη διαπλοκή και τελικά – σε αντίθεση, με τη συναίνεση που είχε υποσχεθεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δεν συνηγόρησε στη σύσταση του ΕΣΡ – όπως επιθυμούσαν οι καναλάρχες… Επιπλέον εχθές που ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιούσε συνάντηση με τον Μάριο Ντράγκι… Η πρωτότοκη κόρη της οικογένειας πήρε την πρωτοβουλία, μαζί με τον Νίκο Δένδια, να δηλώσουν ότι αν έρθει η ΝΔ στην κυβέρνηση θα καταργήσει το νόμο και θα ακυρώσει τη διαδικασία! Δηλαδή οι τέσσερις επιχειρηματίες που θα πληρώσουν αδρά για να πάρουν την άδεια και στη συνέχεια θα επενδύσουν – επίσης, κάποια εκατομμύρια… Θα ζουν με την απειλή της Ντόρας που θα τα ακυρώσει όλα και θα χάσουν τα χρήματά τους!

Ωραία λογική, από μια παράταξη που δηλώνει ότι πιστεύει στις επενδύσεις, στη συνέχεια του κράτους και στην ευθύνη απέναντι στους πολίτες!

Δεν γνωρίζουμε αν ο Κυριάκος ήταν ενήμερος για την πρωτοβουλία της αδελφής του και του βουλευτή του ή τον «άδειασε» όπως τότε που την πήρε μαζί του στο Βερολίνο για να συναντήσουν τη Μέρκελ και τον έβαλε στην άκρη – σύμφωνα με τα φωτογραφικά ντοκουμέντα… Αλλά με αυτά και με αυτά η ΝΔ επί των ημερών του κινδυνεύει να εξελιχθεί σε φερέφωνο της διαπλοκής! Στη Βουλή αντιπολιτεύεται με αποσπάσματα από «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», ενώ στα ενδιάμεσα με τα σκίτσα του Αρκά… Και για τις τηλεοπτικές άδειες ξεπατικώνει τα non paper της ΕΙΤΗΣΕΕ (των καναλαρχών)!

ΥΓ Η φωτογραφία είναι εμπνευσμένη από το tweet του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε όταν έγραψε στις 26 Μαρτίου 2016: «Στη μονομαχία της διαπλοκής σκέτος Κλιντ Ιστγουντ, ο Κυριάκος»!

The post Δεν τον έφθανε η ρετσινιά της διαπλοκής έχει και την Ντόρα appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα