Απειλή για τους μεγάλους ο ALPHA

Με ανομολόγητη ανησυχία παρακολουθούν στελέχη, τόσο του ΑΝΤ1 όσο και του MEGA, τη δυναμική που εμφανίζει το πρόγραμμα του APLHA. Ο συνδυασμός της επιτυχημένης «Μουρμούρας» με τις υψηλές τηλεθεάσεις, η σταθερή πρωτιά στη ζώνη των 8:00 του «Κάτι Ψήνεται» και η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, καθημερινά εξασφαλίζουν

έναν υψηλό μέσο όρο τηλεθέασης που απειλεί τους δυο μεγάλους! Και αναμφισβήτητα ενισχύεται με το δελτίο ειδήσεων, τις δημοσιογραφικές εκπομπές, αλλά και την απογευματινή ζώνη που αρχίζει να βρίσκει το κοινό της.

Καθημερινά λοιπόν διαμορφώνεται ένα ευάλωτο περιβάλλον για MEGA και ΑΝΤ1, με τις αδυναμίες τους να εντοπίζονται κυρίως στη ζώνη του prime time. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι διαφορές τους σε επίπεδο ημερήσιου μέσου όρου να κυμαίνονται – συνήθως, στις δύο μονάδες!

Έτσι, ενδεικτική είναι η απόφαση του ΑΝΤ1 να μεταφέρει από το prime time στην απογευματινή ζώνη την καθημερινή σειρά «Ρουα ματ» που δεν κατάφερε να προσελκύσει τηλεθεατές, αλλά και ο προβληματισμός του MEGA για την τύχη της αδύναμης «Μοντέρνας οικογένειας».

Πηγή εφημερίδα «Καρφί»

The post Απειλή για τους μεγάλους ο ALPHA appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα