Αντώνη κάνε άμεσα εκλογές! Ευκαιρία να δικαιωθείς! Ή να φύγεις με αξιοπρέπεια (;)

email αναγνώστη

Γράφει ο Κ.Π.

Αγαπητέ φίλε Αντώνη. Ένας φίλος από τα παλιά, κάνει μια έκκληση, δημόσια σε έναν φίλο! Να πάει άμεσα σε εκλογές. Αγαπητέ φίλε, δεν πάει άλλο με απλά και σταράτα λόγια. Όλος ο Ελληνικός λαός είναι στα «κάγκελα». Με ανεργία 27%. Μείωση συντάξεων και μισθών 30-50%.

Φόροι, που ήπιαν και πίνουν το ελάχιστο οξυγόνο, που κρατούσε τον ελληνικό λαό στη ζωή, και αυτό… τελειώνει! Ανάπτυξη και επενδύσεις ακροβατούν, μεταξύ σφύρας και άκμονος. Με τέτοιες συνθήκες,

και μια αντιπολίτευση, με συνεχείς επιθέσεις, για εκλογές, και τις δημοσκοπήσεις, να σε φέρνουν συνεχώς δεύτερο με διαφορά, και με χαμένες τις χαμένες ευρωεκλογές, μπορείς να μένεις στην εξουσία;

Μπορείς να περνάς νομοσχέδια με πρόβατα μέσα στο μαντρί και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου; Μπορείς να κάνεις συνέχεια τον «τσοπάνη» για να απολαμβάνεις μια αρρωστημένη και σαθρή εξουσία; Αντώνη δεν υπάρχουν περιθώρια, καθυστέρησης. Όλα είναι υπό κατάρρευση.

Δεν γνωρίζω τι σου λένε οι συμβουλοί σου και οι στενοί σου συνεργάτες. Το παραμύθι της ανάκαμψης και φως στο τούνελ τελείωσε. Η Ελλάδα έχει χορτάσει από «σωτήρες». Εάν δεν πας σε εκλογές θα φύγεις ταπεινωμένος.

Δυο σενάρια υπάρχουν που μπορείς να επιλέξεις για τη δική σου τιμή και υστεροφημία. Της αξιοπρέπειας και της ταπείνωσης.

α) Πρώτο σενάριο: Κάνε αυτό που έκανε και ο Καραμανλής. Συμφώνησε με όλα τα κόμματα, ότι πάτε άμεσα σε εκλογές, Οκτώβρη Νοέμβρη. Με μία και μοναδική προϋπόθεση. Ότι τα κόμματα έχουν συμφωνήσει στην εκλογή του νέου προέδρου της δημοκρατίας, ανεξαρτήτου πολιτικού αποτελέσματος και ποιο κόμμα θα έρθει στην εξουσία η συνασπισμός κομμάτων, από τη νέα βουλή που θα προκύψει.

Αυτό είναι το πρώτο και ανώδυνο σενάριο, που θα επιβραβεύσει η θα απορρίψει την πολιτική σου, και εσύ θα παραμείνεις στην εξουσία(η αρχηγία της ΝΔ) η θα αποχωρήσεις με αξιοπρέπεια! Εάν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ που όλα δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση, θα δοκιμαστεί μέχρι τον Μάρτη για την εκλογή προέδρου που θα έχει συμφωνήσει, και ο κόσμος θα βγάλει τα συμπερασματά του, για τα όσα η αντιπολίτευση έχει υποσχεθεί, με μια πρώτη γεύση, κυβέρνηση της αριστεράς!

β)Το δεύτερο σενάριο, είναι να πάμε σε εκλογές λόγω αδυναμίας εκλογής προέδρου από την παρούσα βουλή, μετά από τις τρεις αλλεπάλληλες ψηφοφορίες, 200-200 και 180. Τότε θα είναι μια τραγωδία για τον πρωθυπουργό της χώρας και τη ΝΔ. Το ΠΑΣΟΚ είναι ανύπαρκτο. Διότι στις εκλογές που θα γίνουν πλέον υποχρεωτικά, όποιο κόμμα πλειοψηφήσει, και θα κυβερνήσει, θα εκλέξει τον πρόεδρο που θέλει με 151 ψήφους. Τότε τι θα κάνετε; Δεν θα νιώσετε ταπεινωμένος, ζητώντας διέξοδο διαφυγής, αφού θα έχετε χάσει τα πάντα; Αλλά και αν ακόμα με πιθανότητα 10% βρεθούν 180 για την εκλογή προέδρου, τι θα κερδίσει μια, ετοιμόρροπη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με εσωστρέφεια και εσωτερικές διαφωνίες να παραμείνει στην εξουσία έναν ακόμη χρόνο(κανονικά εκλογές Ιούνιος 2015); Εκτός αν δανειστές και εταίροι, σας έχουν διαβεβαιώσει για μπόλικο χρήμα και ανάπτυξη!!!

Τώρα αγαπητέ πρόεδρε να μιλάτε για «εκλογές αυτοκτονίας» και οικονομική καταστροφή της χώρας, αυτά δεν στέκουν. Η Ελλάδα έχει σταθεί όρθια, και έχει επιζήσει στους αιώνες, από μαρτύρια βασανιστήρια και θυσίες. Ε! Δεν θα καταστραφεί, επειδή θα έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ; Και κάνετε και ένα μεγάλο επικοινωνιακό λάθος ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Έχετε επικεντρώσει όλη τη στρατηγική σας, στην επίθεση επάνω στον ΣΥΡΙΖΑ και την ΧΑ. Καθημερινό σφυροκόπημα, για τα όσα λέει στο προγραμμά του, και για την «εγκληματική» οργάνωση, που περνάτε από τα ΜΜΕ με τα «παπαγαλάκια!!!» Πείστε πρώτα το λαό για την αξιοπιστία σας, και το προγραμμά σας, και μετά βαράτε τους αντιπάλους.

Μα το πρόβλημα του ελληνικού λαού είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΧΑ, ή η εξαθλίωση που τον έχετε οδηγήσει; Αγαπητέ φίλε, περιθώρια δεν υπάρχουν. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Διάλεξε τον δρόμο της αρετής η της κακίας, πριν είναι αργά! Τότε η Μέρκελ και οι φίλοι σου οι ευρωπαίοι, που τώρα σου πλέκουν το εγκώμιο, θα είσαι γι΄αυτούς παρελθόν όπως και οι προκατοχοί σου, σαν αναλώσιμο προϊόν, και ταπεινωμένος, στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας.

The post Αντώνη κάνε άμεσα εκλογές! Ευκαιρία να δικαιωθείς! Ή να φύγεις με αξιοπρέπεια (;) appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα