Αγωγή της Μελέτη στον ΣΚΑΪ

Διεκδικεί αποζημίωση 50.000 ευρώ

Στις 5 Μαΐου η εκδίκαση της υπόθεσης, που αναμένεται να απασχολήσει τα media – Τι και γιατί ζητά η παρουσιάστρια

Η Ελεονώρα Μελέτη στρέφεται, με τη βοήθεια της Δικαιοσύνης, κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, με τον οποίο συνεργαζόταν μέχρι το καλοκαίρι,

ζητώντας αποζημίωση της τάξης των 50.000 ευρώ.

Πριν από λίγες ημέρες έφτασε στον σταθμό του Παλαιού Φαλήρου αγωγή κατατεθειμένη στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά, με την οποία η γνωστή παρουσιάστρια, μέσω του δικηγορικού γραφείου του κ. Νίκου Αγαπηνού, ζητά για μισθούς ποσό της τάξης των 17.065,26 ευρώ, ενώ για χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης 30.000 ευρώ. Μαζί με το δώρο Χριστουγέννων και τα δικαστικά έξοδα, το ποσό αγγίζει ή και ξεπερνά τα 50.000 ευρώ.

Η Ελεονώρα Μελέτη ισχυρίζεται ότι προσελήφθη προφορικά την 1η Απριλίου και κατόπιν η προφορική συμφωνία έγινε και γραπτή, στις 12 Μαΐου του 2017.

Όπως αναφέρει στην αγωγή της, είχε συμφωνήσει την παρουσίαση νέας καθημερινής εκπομπής, ενημερωτικής και ψυχαγωγικής, απορρίπτοντας άλλες προτάσεις, αλλά η συνεργασία με το κανάλι διεκόπη απρόσμενα και άνευ λόγου: «Παρά το γεγονός ότι είχαμε συμφωνήσει με τον σταθμό την περαιτέρω συνεργασία, αντιμετώπισα μια αδιάφορη και επιθετική στάση, σε σημείο να μην μπορώ να επικοινωνήσω με τους εκπροσώπους του καναλιού, οι οποίοι με απέφευγαν επιμελώς και εξακολουθητικώς. Αίφνης την 28η Αυγούστου το κανάλι μου ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμεί την περαιτέρω συνεργασία μαζί μου και εντέλει την 31η Αυγούστου μου ανακοίνωσε ότι διακόπτει οριστικά τη μεταξύ μας σύμβαση, ενώ την ίδια ημέρα δήλωσε ψευδώς έναντι των αρμοδίων αρχών την οικειοθελή αποχώρησή μου ενώ ουδέποτε συνέβη αυτό».

Η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, μια που σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα, κάνει λόγο στα δικόγραφα και για την εγκυμοσύνη της: «Ως προελέχθη κυοφορώ ήδη από την 7.7.2017 και το γεγονός της εγκυμοσύνης μου καθιστά άκυρη την απόλυσή μου, η οποία μετά ταύτα τυγχάνει πολλαπλώς άκυρη. Η γνώση της κατάστασής μου σαφώς και υπήρχε στο κανάλι. Σκοπίμως και εν αγνοία μου προσέδωσε ψευδώς τον χαρακτηρισμό της οικειοθελούς αποχώρησης, δεν εγένετο καν επίκληση σπουδαίου λόγου όπως απαιτεί ο νόμος».

Οι διεκδικήσεις της Ελεονώρας Μελέτη θα εκδικαστούν στις 5 Δεκεμβρίου του 2017 στο Πρωτοδικείο του Πειραιά και απ’ ό,τι φαίνεται, θα αποτελέσουν θέμα συζήτησης σε ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο, αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Πηγή protothema.gr

The post Αγωγή της Μελέτη στον ΣΚΑΪ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα