Άγιος Βασίλης ντύθηκε ο Μαρινάκης και πήγε στα νέα γραφεία του ΔΟΛ

Δώρο 1.000 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο

Βαμμένος στα κόκκινα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όχι όμως λόγω Ολυμπιακού, αφού περισσότερο σε Άγιο Βασίλη έμοιαζε όταν πέρασε σήμερα μετά τις 4 το κατώφλι της Συγγρού 340 στις νέες εγκαταστάσεις του «ΒΗΜΑτος», των «ΝΕΩΝ» και των υπολοίπων Μέσων του οργανισμού!

Στο σάκο του κουβαλούσε ένα μεγάλο δώρο για όλους τους εργαζόμενους αξίας

1000 ευρώ σε μετρητά, μιας και όπως τους ανακοίνωσε η προκαταβολή που είχαν εισπράξει πριν μια εβδομάδα, δεν θα υπολογιστεί στη μισθοδοσία του, αλλά όπως χαρακτηριστικά τους είπε «Είναι δώρο από μένα»!

Η χαρά των εργαζομένων απερίγραπτη, ενώ ταυτόχρονα δήλωναν εντυπωσιασμένοι – ειδικά όσοι συναντούσαν πρώτη φορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας ότι πρόκειται για έναν πολύ θερμό και γλυκό άνθρωπο που σε ορισμένες περιπτώσεις αδικείται από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο.

Πάντως ο νέος ιδιοκτήτης, αφού μίλησε στους εργαζόμενους στη συνέχεια επισκέφθηκε τα γραφεία τους και τους χαιρετούσε έναν – έναν, έχοντας με όλους κάτι να πει.

Φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο το θερμό χειροκρότημα των εργαζομένων, τα εμψυχωτικά λόγια τού ιδιοκτήτη και φυσικά ο δομημένος λόγος του για τη νέα σελίδα που κάνει ο ιστορικός οργανισμός… Βεβαίως αυτό που κατά κοινή ομολογία αιφνιδίασε όλους ήταν η ευκολία με την οποία μπορούσε κανείς να τον πλησιάσει και να συζητήσει μαζί του!

The post Άγιος Βασίλης ντύθηκε ο Μαρινάκης και πήγε στα νέα γραφεία του ΔΟΛ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα