Αυτός είναι ο κασκαντέρ του Τσακ Νόρις που έδειρε τον Ξηρό

Περιβόητος για το παρελθόν του τόσο στο έγκλημα όσο και στο… Χόλιγουντ είναι ο άνθρωπος που χτες το απόγευμα ξυλοκόπησε τον Χριστόδουλο Ξηρό στις φυλακές του Δομοκού, αμέσως μετά το επισκεπτήριο στο οποίο είχαν επισκεφθεί τον τρομοκράτη οι γονείς του.

Πρόκειται για τον 52χρονο Βασίλη Βαρελά, ο οποίος είναι γνωστός και ως «Μπίλης ο Καναδός», όπως μετέδωσε το Mega.

Οπως έχει γράψει το Εθνος, ο ισοβίτης που μεταξύ άλλων

έχει «στην πλάτη του» και φόνο παιδιού 2,5 ετών, έχει στο παρελθόν κατηγορηθεί ότι μέσα από τη φυλακή της Κέρκυρας, όπου εκτίει ποινή κάθειρξης δις ισόβια διηύθυνε εγκληματική οργάνωση που εκβίαζε συστηματικά ιδιοκτήτες καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας.

Φέρεται επίσης να έχει εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου τον Νοέμβριο του 2011 στη Μεσσηνία, με θύμα τον 35χρονο Φελίμ Μεζάι από την Αλβανία και τον μόλις 2,5 χρονών γιο του. Ο πατέρας πυροβολήθηκε στο πρόσωπο και το παιδί μαχαιρώθηκε στον λαιμό…

Στην Αμερική
Ο Βαρελάς είχε αναζητήσει στις αρχές της δεκαετίας του ’80 την τύχη του στην Αμερική. Ηταν πυγμάχος και μάλιστα ανίκητος, και αυτό τον διευκόλυνε τελικά να βρει δουλειά ως κομπάρσος-κασκαντέρ του Τσακ Νόρις αλλά και του Μπρους Λι.

Η καριέρα του στην Αμερική δεν τον κράτησε και ο «Μπιλ ο Καναδός» επέστρεψε στην Ελλάδα.

Εκτοτε έχει εμπλακεί σε διάφορες υποθέσεις, μέχρι την πρόσφατη της διπλής δολοφονίας…

Μάλιστα, σήμερα, χτυπημένος από καρκίνο στον λάρυγγα, ο 52χρονος φέρεται να συντόνιζε τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης με λαρυγγόφωνο…
Πηγή ethnos.gr

The post Αυτός είναι ο κασκαντέρ του Τσακ Νόρις που έδειρε τον Ξηρό appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα