The Voice of tweets

Τα μηνύματα στα social media το πιο δυνατό κομμάτι του σόου

Είναι σαφές ότι μέχρι στιγμής η κριτική επιτροπή του VOICE δεν έχει βρει τα πατήματα και τη χημεία που είχε η προηγούμενη επιτροπή. Μέχρι στιγμής επίσης κανένας από τους συμμετέχοντες ακόμη και από αυτούς που έχουν περάσει στην επόμενη φάση δεν έχει κλέψει την παράσταση είτε με τις ερμηνευτικές του ικανότητες είτε έστω ως περσόνες. Ψιλοαδιάφοροι είναι όλοι όσοι είδαμε μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Για παράδειγμα,

ο Ιαν Στρατής ανεξάρτητα με το αν είναι καλός ή κακός τραγουδιστής από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη σκηνή καταλάβαμε όλοι ότι το τυπάκι αυτό θα μας απασχολούσε πολύ, τουλάχιστον όσο διαρκούσε το σόου. Τέτοια περσόνα ακόμη δεν είδαμε στο νέο VOICE. Για τον Καπουτζίδη τα έχουμε ξαναπεί. Ενας τόσο ταλαντούχος δημιουργός που όπως ο ίδιος είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του βρίσκεται σε φάση ενασχόλησης με θεατρικά και κινηματογραφικά πράγματα γιατί αυτουπονομεύει την εικόνα του σε ρόλο ολίγον γλυκανάλατου ολίγον χαζοχαρούμενου κονφερασιέ, μόνο ο ίδιος μπορεί να το απαντήσει. Αν είναι αποκλειστικά για την αμοιβή την οποία έχει ανάγκη ΟΚ πάμε πάσο. Παρόλα αυτά το σόου μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά στα νούμερα και για τα δεδομένα του ΣΚΑΙ σπάει τα κοντέρ.

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει κάποιος ισχυρός αντίπαλος την ίδια ώρα στο ψυχαγωγικό κομμάτι στην ελληνική τηλεόραση, ενώ κάποιες φορές παίζει χωρίς κανένα αντίπαλο αφού κάποιες Τετάρτες (όπως προχθές) δεν υπάρχουν εκείνη την ώρα ούτε αθλητικές μεταδόσεις ποδοσφαίρου ή μπάσκετ. Επίσης δεν έχουν ξεκινήσει τα αντίπαλα μουσικά σόου όπως αυτά που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 ώστε το τηλεοπτικό κοινό να μοιραστεί. Αυτό πάντως που πραγματικά ξεχωρίζει και για εμάς τουλάχιστον αποτελεί το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του σόου είναι τα σχόλια για τις εμφανίσεις των παικτών και τα όσα λέγονται από παίκτες και κριτές από τους χρήστες των social media τα οποία εμφανίζονται σε όλη την διάρκεια της εκπομπής. Ορισμένα από αυτά είναι πραγματικά απολαυστικά. Ευελπιστούμε πάντως σε καλύτερη συνέχεια όσον αφορά το διαγωνιστικό μέρος και φυσικά σε ακόμη καλύτερα tweets!

The post The Voice of tweets appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα