The Smiths Party (όπως παλιά!) απόψε στο Gagarin

Όταν τα παιδιά του thecoverlovers.blogspot.com αποφάσισαν να αναλάβουν το project τού να μαζέψουν διασκευές κομματιών από το The Queen Is Dead των Smiths για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του,είχαν στο μυαλό τους μια ωραία συλλογή, αλλά όχι ένα πάρτυ αλά Kool Britannia. To Gagarin 205,

γνωστό και αυτό για τη λατρεία του στον Morrissey και τους εορτασμούς επετείων, τιμά τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του δίσκου με μια βραδιά αφιερωμένη στους Smiths, «τις εποχές που η Αγγλία έβγαζε την καλύτερη μουσική» και όλους όσοι τώρα θα έμοιαζαν αλλιώτικοι αν δεν ήταν εκείνος ο περίφημος Γοητευτικός Άντρας και οι παραξενιές του.

Η μουσική της βραδιάς έχει αφεθεί στα έμπειρα ακροδάκτυλα των Θοδωρή Κανελλόπουλου, τσεκαρισμένα μεγάλου φαν του Moz, και Παναγιώτη Μένεγου, ημίσεως των Laternative και δημοσιογράφου της Athens Voice, ενώ τη βραδιά θα ανοίξει ο Anthony Flipside, resident dj του Mad club με αδυναμία στα Smiths parties. Τα ονειρεμένα dj sets θα διακόψουν με ετερόκλητες διασκευές οι (η σειρά είναι αλφαβητική):

Betty loop loop - There Is A Light That Never Goes Out

Γιος της Αφής – Vicar In A Tutu + How Soon Is Now

Egg Hell - Frankly, Mr Shankly

Ilia Darlin – Never Had Noone Ever

Kid Flicks+ Saint Garlics – Cemetry Gates

Lumiere Brother - Some Girls Are Bigger Than Others

Matteus – Bigmouth Strikes Again

Nalyssa Green – The Queen Is Dead + Last Night I dreamt that Somebody Loved Me

Pan Pan - Some Girls Are Bigger Than Others

Tax Collectors – The Boy With The Thorn In His Side 

οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30

και το εισιτήριο κοστίζει €5

Keywords
Τυχαία Θέματα