NovasummerHD: Το καλοκαιρινό κανάλι που ανεβάζει τη θερμοκρασία και τη διάθεση!

Το φετινό καλοκαίρι έχει το δικό του κανάλι, το NovasummerHD. Το καλοκαιρινό κανάλι της Nova τα έχει όλα, κέφι, ζωντάνια, γέλιο, περιπέτεια και ξενοιασιά. Το NovasummerHD υπόσχεται μοναδικές καλοκαιρινές αποδράσεις για όλη την οικογένεια με ξεκαρδιστικές κωμωδίες, ρομαντικές κομεντί και παιδικές ταινίες. Από τη Δευτέρα 5 Ιουνίου μέχρι και την Πέμπτη, 31 Αυγούστου το κανάλι NovasummerHD

θα προβάλλει δύο μοναδικές ταινίες back-to-back κάθε βράδυ από τις 21.30 καθώς και ένα ξεχωριστό sequel που ανά μήνα θα ανεβάζει τη θερμοκρασία και τη διάθεση κάθε Τετάρτη από τις 23.15 (https://www.youtube.com/watch?v=SbgmJPo2ofk&feature=youtu.be).

Ειδικότερα, τον Ιούνιο ο μυστικισμός και το μυστήριο πρωταγωνιστεί στο NovasummerHD με την τριλογία των ταινιών Κωδικας: Dan Brown, Angels & Demons και του ολοκαίνουριου Inferno σε σκηνοθεσία του σπεσιαλίστα Ρον Χάουαρντ με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο δύο φορές με Όσκαρ, Τομ Χανκς. Στη συνέχεια το καλοκαιρινό κανάλι της Nova υποδέχεται τον Ιούλιο με την πιο κωμική τριλογία του Χόλυγουντ Ghostbusters, ενώ ο Αύγουστος υπόσχεται να ξεδιψάσει τους συνδρομητές της Nova κάθε βδομάδα με απολαυστική δράση Χ4, με τέσσερις θρυλικές ταινίες – σταθμούς στη δράση, Lethal Weapon, με πρωταγωνιστές το ανεπανάληπτο δίδυμο Μελ Γκίμπσον και Ντάνι Γκλόβερ.

Οι ταινίες έρχονται με ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή τους θα διατίθενται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

The post NovasummerHD: Το καλοκαιρινό κανάλι που ανεβάζει τη θερμοκρασία και τη διάθεση! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα