Nova 3Play: Χριστουγεννιάτικη προσφορά

Δώρο για 2 ολόκληρους μήνες η μπάλα που ζητάς, το σινεμά που αγαπάς και κλήσεις προς κινητά για να μιλάς με τις ώρες

Αυτά τα Χριστούγεννα το Nova 3Play φέρνει το καλύτερο δώρο για όλη την οικογένεια προσφέροντας για 2 ολόκληρους μήνες χωρίς χρέωση τα κορυφαία κανάλια Novasports 1 & Novacinema 1 αλλά και κλήσεις από σταθερό προς

όλα τα κινητά.

Το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο του Novasports 1 περιλαμβάνει όλα τα ντέρμπυ της Super League, τους 3 από τους 9 αγώνες κάθε αγωνιστικής αλλά και επιπλέον 3 αγώνες κάθε αγωνιστικής σε παράλληλη ζωντανή σύνδεση! Επίσης, τα μεγάλα ματς ξένων ομάδων από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις UEFA Champions League & UEFA Europa League και τις πληρέστερες αθλητικές εκπομπές από το καλύτερο επιτελείο αθλητικών συντακτών. Το κορυφαίο κινηματογραφικό θέαμα προσφέρεται μέσω του Novacinema 1 που προβάλλει 300 πρεμιέρες το χρόνο από τα μεγαλύτερα studios του Hollywood, τουλάχιστον 1 χρόνο πριν την προβολή τους από οποιοδήποτε άλλο κανάλι, νέες εκπληκτικές σειρές αλλά και τους νέους κύκλους αγαπημένων σειρών, λίγα 24ωρα μετά από την πρώτη προβολή τους στην Αμερική. Μαζί με το πλούσιο θέαμα των καναλιών Novasports 1 & Novacinema 1 σε ποιότητα HD, η προσφορά περιλαμβάνει και 2 μήνες δωρεάν κλήσεις προς όλα τα κινητά.

Η χριστουγεννιάτικη προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές Nova 3Play που επιλέγουν να εμπλουτίσουν την υπηρεσία με το καλύτερο αθλητικό και κινηματογραφικό θέαμα αλλά και με τη δυνατότητα για επικοινωνία χωρίς κανένα περιορισμό. Μετά το πέρας των 2 πρώτων μηνών, οι πρόσθετες υπηρεσίες κοστίζουν 15€/μήνα για πάντα!

Keywords
Τυχαία Θέματα