Grand Prix Ουγγαρίας: Live στον ALPHA

Σήμερα το μεσημέρι στις 14:00

Μετά το ανατρεπτικό Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας, την Κυριακή 26 Ιουλίου το σκηνικό μεταφέρεται στην Ουγγαρία. Μπορεί στο Σίλβερστοουν το τελικό αποτέλεσμα να μην έκρυβε εκπλήξεις, αφού οι Mercedes έκαναν το 1-2 με τους Lewis Hamilton και Nico Rosberg, ωστόσο η νίκη ήρθε μετά από έναν αγώνα με απρόβλεπτη εξέλιξη, όπου

οι Williams έκαναν δύσκολη τη ζωή των «ασημί βελών». Αυτή τη φορά όμως, στην πίστα τού Χανγκαρόρινγκ, η διαφορετική χάραξη της αγωνιστικής διαδρομής, οι καιρικές συνθήκες (συνήθως η θερμοκρασία βρίσκεται στα ύψη) και η χρήση διαφορετικών γομών ελαστικών, αναμένεται να βάλουν ξανά τις Ferrari στο παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πίστα της Βουδαπέστης ή το «Μονακό της Ανατολικής Ευρώπης», όπως χαρακτηρίζεται, διαθέτει κοινά χαρακτηριστικά με το σιρκουί της Κυανής Ακτής όπως η δυσκολία στα προσπεράσματα και η χαμηλή μέση ωριαία ταχύτητα.

Η ζωντανή μετάδοση του αγώνα θα ξεκινήσει στις 15:00, με τον Πάνο Σεϊτανίδη στην περιγραφή και τους Σταμάτη Κατσίμη (οδηγός αγώνων) και Κώστα Μπιτσικώκο στον σχολιασμό. Μαζί τους θα βρίσκεται, ακόμη, η Αριάδνη Γερασιμίδου.

Περίπου μία ώρα νωρίτερα, στο «F1 Countdown», μπορείτε να παρακολουθήσετε μεταξύ άλλων: αφιερώματα στον αδικοχαμένο Jules Bianchi αλλά και την αναγεννημένη, ιστορική ομάδα της Williams.

The post Grand Prix Ουγγαρίας: Live στον ALPHA appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα