EJEKT Festival 2014 – KASABIAN

25 Ιουνίου 2014 , Πλατεία Νερού – Φάληρο

Το EJEKT Festival γιορτάζει τα 10α γενέθλιά του με τους Kasabian!

Το 2014 το EJEKT Festival συμπληρώνει 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας. Στο διάστημα αυτό, πέρασαν από τη σκηνή του ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής και καθιερώθηκε στη συνείδηση του συναυλιακού κοινού

της χώρας ως ο απόλυτος καλοκαιρινός μουσικός προορισμός.

Η επετειακή φετινή εκδοχή του φεστιβάλ δεν θα μπορούσε παρά να περιλαμβάνει ένα από τα πιο εντυπωσιακά συγκροτήματα που πέρασαν ποτέ από την Ελλάδα: οι Kasabian επιστρέφουν στη σκηνή του EJEKT δύο χρόνια μετά την θριαμβευτική, πρώτη εμφάνισή τους μπροστά στο ελληνικό κοινό που δίκαια θεωρήθηκε ως η εμφάνιση της χρονιάς.

Το εξαιρετικά επιτυχημένο συγκρότημα από τη Μεγάλη Βρετανία κλείνει φέτος 10 χρόνια δισκογραφικής παρουσίας και θα το γιορτάσει με μεγάλες συναυλίες σε πόλεις όπου λατρεύτηκαν, ανάμεσα στις οποίες και η Αθήνα. Στο πλαίσιο του εορταστικού κλίματος, θα παρουσιάσουν επί σκηνής όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, καθώς και το νέο δίσκο τους που θα κυκλοφορήσει τους προσεχείς μήνες.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα μεγάλα ονόματα για το EJEKT Festival 2014.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τα 500 πρώτα εισιτήρια πωλούνται στην ειδική τιμή των 28 Ευρώ στα www.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου και Seven Spots.

Keywords
Τυχαία Θέματα