20 ακίνητα και οικόπεδα της ΝΕΡΙΤ (ΕΡΤ) στο σφυρί;

email αναγνώστη

Γράφει ο Κ.Π.

Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση της ΕΡΤ μας έχει μπερδέψει, για το ποιος έχει τον έλεγχο του φορέα. Δηλαδή τη διαχείριση του, έχει η κυβέρνηση που αντιγράφει νομοσχέδια της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (4173/20130 για να λειτουργήσει από «μηδενική βάση» όπως είχε δεσμευθεί η άφησε την εποπτεία της στην αντιπολίτευση;

Στο Ραδιομέγαρο συμβαίνουν περίεργα φαινόμενα.

Ενώ η διοίκηση του μορφώματος της ΝΕΡΙΤ, ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει(μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση ετοιμάζει τροπολογία στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση για κατάργηση του Εποπτικού συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ και διορισμού νέου διοικητικού Συμβουλίου μέχρι τη λειτουργία της ΕΡΤ), σήμερα Παρασκευή και 13, δημοσιεύεται στη διαύγεια, μειοδοτικός διαγωνισμός, για την εκτίμηση 20 ακινήτων και οικοπέδων, με απώτερο σκοπό να τα βγάλουν μελλοντικά στο «σφυρί». Τι παραμύθι παίζεται στο θέμα της ΕΡΤ δε λέγεται!!!

Μάλλον ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ τα έχουν βρει μεταξύ τους για τον μέλλον του φορέα και μας δουλεύουν, αφού υιοθέτησαν και το ν.4173/2013 ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για ΝΕΡΙΤ.

Πάντως όσοι ενδιαφέρεστε να εκτιμήσετε τα ακίνητα η να αγοράσετε και τους όρους της προκήρυξης, περιγράφονται αναλυτικά σε 33 σελίδες.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού της εταιρείας με την επωνυμία «ΝΕΡΙΤ», με αντικείμενο την επιλογή αναδόχου για το έργο της εκτίμησης των ακίνητων περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας».

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Θέμα: «Διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού της εταιρείας με την επωνυμία ΝΕΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ, ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. («ΝΕΡΙΤ»), με αντικείμενο την επιλογή
αναδόχου για το έργο της εκτίμησης των ακίνητων περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας ».

Πάντως όσοι ενδιαφέρεστε να εκτιμήσετε τα ακίνητα η να αγοράσετε και τους όρους της προκήρυξης, περιγράφονται αναλυτικά σε 33 σελίδες.

The post 20 ακίνητα και οικόπεδα της ΝΕΡΙΤ (ΕΡΤ) στο σφυρί; appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα