Ζωντανός από θαύμα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!

Ο Σουηδός επιθετικός αποκαλύπτει μέσα από την αυτοβιογραφία του ένα περιστατικό, όταν ένας πρώην συμπαίκτης του λίγο έλειψε να τον σκοτώσει.

Απο καθαρή τύχη βρίσκεται στη ζωή ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς όπως ο ίδιος απόκάλυψε στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «I am ZLATAN Ibrahimovic».

Σε αυτήν παραθέτει ένα περιστατικό από την περίοδο που αγωνιζόταν στον Αγιαξ, με τον τότε συμπαίκτη του στον Αγιαξ, Μίντο, να είναι ο δράστης.

Σε ένα ντέρμπι κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, την PSV

Αϊντχόβεν, ο «Ίμπρα» αντικατέστησε τον Αιγύπτιο φορ, ο οποίος τότε ήταν ο βασικός επιθετικός του «Αίαντα». Ο Μίντο φανερά εκνευρισμένος από την αλλαγή πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια. «Πήγε στα αποδυτήρια και μας αποκάλεσε άθλιους μπάσταρδους» είναι η φράση που αναφέρεται στην αυτοβιογραφία του Σουηδού, ο οποίος δεν άφησε τη φράση να πέσει κάτω. «Του απάντησα λέγοντας ότι ο μόνος μπάσταρδος εδώ μέσα ήταν αυτός».

Tότε ο Μίντο εξερράγη και άρπαξε ένα ψαλίδι που βρήκε μπροστά του και το εκτόξευσε προς τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Τρελάθηκε εντελώς. Το ψαλίδι πέρασε ξυστά δίπλα στο κεφάλι μου και καρφώθηκε στον τοίχο. Θα μπορούσε να με έχει σκοτώσει», υποστηρίζει ο Ιμπραΐμοβιτς.

Μάλιστα το συμβάν δε φαίνεται να είναι βγαλμένο από την φαντασία του Ζλάταν, αφού και ο ίδιος ο Μίντο είχε παραδεχθεί τα γεγονότα.

Keywords
Τυχαία Θέματα