Ζιρού: "Τυχερό, αλλά το καλύτερο γκολ στην καριέρα μου"

Ο Ολιβιέ Ζιρού σημείωσε ένα υπέροχο γκολ, με… αυτοσχέδιο τακουνάκι, στη νίκη (2-0) της Αρσεναλ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, που επέτρεψε στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, να μετακομίσει στην τρίτη θέση στην Premier League. Ένα γκολ ανάλογο με εκείνο που πέτυχε ο Μιχταριάν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

εναντίον της Σάντερλαντ στην Boxing Day. Ο γενειοφόρος επιθετικός της Αρσεναλ, παραδέχθηκε ότι ήταν τυχερός, αλλά είπε ότι ήταν ίσως το καλύτερο γκολ που έχει σημειώσει. «Δεν είναι δύσκολο να πω ότι είναι το καλύτερο,» δήλωσε ο Ζιρού. «Ήμουν λίγο τυχερός, αλλά ήταν το μόνο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω, η μπάλα ήταν πίσω μου και προσπάθησα να την χτυπήσω με ένα τακουνάκι. Είναι το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις σε αυτή τη θέση. Είναι καλό για μένα και την ομάδα επειδή έχουμε ξεκινήσει τη χρονιά με μια νίκη,» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Άρσεναλ κινήθηκε πάνω από Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ, στην τρίτη θέση, εννέα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Η Κρίσταλ Πάλας αιωρείται ακριβώς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού και ο Αλαρντάις, που αντικατέστησε τον Αλαν Πάρντιου λίγο πριν τα Χριστούγεννα, έστρεψε ήδη το βλέμμα του προς την αυριανή σύγκρουση με την Σουόνσι. «Η σεζόν μας δεν καθορίζεται από τα αποτελέσματα απέναντι στην πρώτη εξάδα. Αυτό που κάνουμε όταν παίζουμε τις ομάδες κάτω από τα μισά του πίνακα , θα είναι καθοριστικά για εμάς,» είπε ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα