Υψηλές βλέψεις

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
Με συνολική αξία ρόστερ γύρω στα 500.000.000 ευρώ οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι ή δεύτερη ομάδα στο νησί στη σχετική λίστα πίσω από τη συμπολίτισσα Σίτι και δεδομένου ότι ο Μουρίνιο όπως και οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν μεγάλες προσδοκίες για την επόμενη σεζόν, ήδη έχουν ξεκινήσει οι φήμες για το πώς πρόκειται να κινηθούν στη μετεγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο Αντρέα Μπελότι της Τορίνο φέρεται να είναι ένας εκ των βασικών στόχων της Γιουνάιτεντ, η οποία είναι διατεθειμένη να καλύψει

τη ρήτρα των 100 εκατομμυρίων που έθεσε η ιταλική ομάδα με το πρόσφατο συμβόλαιο που ετοίμασε για τον νεαρό επιθετικό. Βέβαια, έχοντας πετύχει ήδη 17 γκολ στη φετινή Serie A, ο Μπελότι βρίσκεται στην ατζέντα αρκετών μεγάλων ομάδων από το νησί, όπως Λίβερπουλ και Τσέλσι καθώς επίσης και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει αρχίσει να σκέφτεται τη ζωή μετά τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι το βασικό όνομα στη λίστα του Πορτογάλου, με τους «κόκκινους» να σκοπεύουν να προσφέρουν 350.000 ευρώ την εβδομάδα στον Γάλλο στράικερ προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Αβέβαιο κρίνεται το μέλλον του Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο δεν βρίσκει θέση στην ενδεκάδα και πλέον κάνει σκέψεις για μια ενδεχόμενη αποχώρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα