Υποψήφιος για το δήμο Αγ.Αθανασίου ο Μαρίνος Κυριάκου

Η περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών του Αγίου Αθανασίου είναι ο πρώτιστος στόχος του ανεξάρτητου υποψήφιου για τη δημαρχία, Μαρίνου Κυριάκου, ο οποίος εξήγγειλε και σήμερα επίσημα την υποψηφιότητα του, στην παρουσία στελεχών των κομμάτων που τον στηρίζουν, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ, αλλά και του νυν Δημάρχου Κυριάκου Χατζηττοφή.

Ο κ. Κυριάκου, ανέφερε στην ομιλία του ότι η υποψηφιότητα του είναι

μια υποψηφιότητα "ευθύνης, συνέπειας και συνέχειας της προοδευτικής παράδοσης, που ξεκίνησε πριν από τρεις δεκαετίες" και πρόσθεσε "δηλώνω παρών, ιδιαίτερα σήμερα που η ΤΑ περνά δύσκολες στιγμές, γιατί νοιαζόμαστε για το δήμο μας, που είναι το σημαντικότερο κομμάτι της ζωής μας, αφού εδώ μεγαλώνουν τα παιδιά μας, εδώ δημιουργούμε και εδώ αναπτυσσόμαστε ως κοινωνία".

Υποχρέωση μας, είπε, είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να βρούμε εκείνες τις λύσεις που θα οδηγήσουν στην επιτυχία των στόχων μας και υπέδειξε πως, παρά τις προκλήσεις και τα προβλήματα σε έναν αναπτυσσόμενο δήμο, "με σωστή οργάνωση και διάλογο, και σε συνεργασία με το δημοτικό συμβούλιο, το προσωπικό του δήμου, αλλά και με όλους τους εμπλεκομένους φορείς, μπορούμε και θα συμβάλουμε αποτελεσματικά στην παραπέρα βελτίωσης της ποιότητας ζωής των δημοτών μας, που άλλωστε είναι ο πρώτιστος στόχος μας".

Στόχος επίσης, συνέχισε, είναι "να μην επιτρέψουμε πισωγυρίσματα, αλλά να συνεχίσουμε την επιτυχή πορεία για ανάπτυξη και πρόοδο και να πάρουμε τον Άγιο Αθανάσιο ακόμα πιο μπροστά".

Aναφερόμενος στις προτεραιότητες του, είπε πως αυτές αφορούν:

στην ολοκλήρωση και τον ορθολογιστικό και περιβαλλοντικό σχεδιασμό του πολεοδομικού ιστού - νέων έργων και οδικού δικτύουτην περαιτέρω ανάπτυξη των κοινωνικών θεσμών και υποδομώντην ενίσχυση των περιβαλλοντικών δράσεωντη διεκδίκηση νέων χρηματοδοτούμενων έργωντην επαναφορά των σχεδίων ανάπτυξης και βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης στους προσφυγικούς οικισμούςτην επένδυση στον Πολιτισμότην Εκπαίδευση και τον Αθλητισμό και την ενίσχυση της συνεργασίας με εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα, οργανώσεις, φορείς και σωματεία.

"Όραμα μας ένας ανθρώπινος, σύγχρονος, λειτουργικός και οικολογικός Δήμος", είπε ο Μαρίνος Κυριάκου, σημειώνοντας πως για να επιτευχθούν όλα αυτά χρειάζεται συλλογικότητα, διεκδικητικότητα αλλά και πρωτοβουλίες.

Τέλος, ο κ.Κυριάκου κάλεσε όλους τους δημότες και δημότισσες Αγίου Αθανασίου, να κάνουν πράξη το σύνθημα της υποψηφιότητας του "Μαζί αποφασίζουμε, μαζί δημιουργούμε", για έναν Δήμο ακόμα πιο σύγχρονο, λειτουργικό και ανθρώπινο, όπως είπε.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα