Υπ.Μεταφορών:Αύξηση επιβατικής κίνησης σε αερ.Λάρνακας&Πάφου

Ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων για την επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Εντυπωσιακή αύξηση της επιβατικής κίνησης για το 2017 στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου καταγράφουν τα επίσημα στοιχεία της Hermes Airports.

Από την 1η Ιανουαρίου μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2017, ο αριθμός των επιβατών που χρησιμοποίησαν τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου ήταν 10.252.459, σε σχέση με 8.984.163 για την αντίστοιχη περίοδο του 2016, γεγονός που συνιστά

αύξηση της τάξης του 14,2%. Σημειώνεται ότι κατά τα τελευταία πέντε χρόνια η αύξηση της επιβατικής κίνησης στα κυπριακά αεροδρόμια έχει ξεπεράσει το 45%.

Η πρωτοφανής αύξηση της επιβατικής κίνησης καταδεικνύει τη σωστή και στοχευμένη πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα των αερομεταφορών, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την ενίσχυση της συνδεσιμότητας της Κύπρου, μέσω της δραστηριοποίησης νέων αεροπορικών εταιρειών και της εισαγωγής νέων δρομολογίων.

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων επιθυμεί παράλληλα να εκφράσει θερμά συγχαρητήρια προς την Hermes Airports και προς όλους τους συντελεστές της μεγάλης αυτής επιτυχίας, η οποία έχει θετικό αντίκτυπο στον τουρισμό της χώρας και κατ’ επέκταση, στην κυπριακή οικονομία.

Διαβεβαιώνει δε, ότι θα συνεχίσει και θα εντατικοποιήσει της προσπάθειες, σε συνεργασία με όλους της αρμόδιους φορείς, με στόχο την περαιτέρω αύξηση της επιβατικής κίνησης και την ενίσχυση της αεροπορικής συνδεσιμότητας της Κύπρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα